Ισόπαλο 0-0 το φιλικό του ΟΦΗ με Παναχαϊκή

ΟΦΗ
Ισόπαλο 0-0 το φιλικό του ΟΦΗ με Παναχαϊκή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο τρίτο και τελευταίο του φιλικό στο Καρπενήσι, ο ΟΦΗ έφερε ισοπαλία 0-0 με την Παναχαϊκή και πλέον ετοιμάζεται για την επιστροφή στο Ηράκλειο, όπου από Δευτέρα θα συνεχίσει την προετοιμασία του ως την έναρξη της Σούπερ Λίγκας.

Πολύ καλή ήταν η εικόνα του ΟΦΗ στο α’ ημίχρονο, όπου είχε και ευκαιρίες να σκοράρει, με κορυφαίες τις δύο προσπάθειες του Σάσι που σταμάτησαν στα δοκάρια της αντίπαλης εστίας. Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε στην επανάληψη, ο ΟΦΗ δεν ήταν τόσο απειλητικός με εξαίρεση ένα τετ α τετ με τον Πλατέλλα λίγο πριν το τέλος της αναμέτρησης.

Η κρητική ομάδα μπορεί σε αυτό το φιλικό να μην σκόραρε και να μην έφτασε στη φιλική νίκη, όμως σίγουρα μπορεί να κρατήσει την απόδοση του α’ ημίχρονο αλλά και τη σοβαρότητα που δείχνει, ενώ κράτησε και πάλι το «μηδέν» στα μετόπισθεν.

ΟΦΗ (α’ ημίχρονο): Στρέζος, Αργυρόπουλος, Δεληγιαννίδης, Παπάζογλου, Ποτουρίδης, Μεγιάδο, Παπαστεριανός, Νέιρα, Βουό, Κουτσιανικούλης, Σάσι.

ΟΦΗ (β’ ημίχρονο): Σωτηρίου, Μπολάκης, Κοιλιάρας, Ποτουρίδης (61’ Φαζός), Κομεσίδης, Οικονόμου, Νάστος, Νέιρα (61’ Κοντογιάννης), Σάσι (61’ Πλατέλας), Ντίνας, Νοικοκυράκης

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (α’ ημίχρονο): Κολουβούρης, Ντάσιος, Πολίμος, Λουμπαρδέας, Σωτηράκος, Παπατόλιος, Πλέγας, Σταυρόπουλος, Μαυριάς, Μασούρας, Μωραϊτης. Στο β’ ημίχρονο έπαιξαν οι: Καπούταγλης, Νικολόπουλος, Τσελεπίδης, Πατάπης, Φουρλάνος, Μουστακόπουλος, Σταμόπουλος, Πολυχρόνης, Παπανικολάου, Αντωνακόπουλος, Κυνηγόπουλος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News