Νικηφόρο και το δεύτερο φιλικό για τον ΟΦΗ, 1-0 την Λάρισα στο Καρπενήσι

Ποδόσφαιρο
Νικηφόρο και το δεύτερο φιλικό για τον ΟΦΗ, 1-0 την Λάρισα στο Καρπενήσι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θετικό και το δεύτερο «τεστ» του ΟΦΗ στο Καρπενήσι, καθώς επικράτησε 1-0 της Λάρισας σε ένα ακόμη φιλικό με… άρωμα Σούπερ Λίγκας.

Ο Κοροβέσης πέτυχε το γκολ των Κρητικών στο δεύτερο ημίχρονο, μετά από εξαιρετική ασίστ του Νέιρα.

Παρά το γεγονός, ότι τα πόδια είναι ακόμη «βαριά» λόγω της προετοιμασίας, το παιχνίδι είχε σχετικά καλό ρυθμό, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο.

Η ομάδα του Ηρακλείου έδειξε καλό αγωνιστικό πρόσωπο, παρουσιάζοντας ένα σύνολο με χαρακτήρα, που ξέρει τι ζητάει μέσα στο γήπεδο.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν σχετικά «κλειστό», αν και δημιουργήθηκαν εκατέρωθεν τελικές προσπάθειες, ενώ το δεύτερο 45λεπτο ήταν πιο ανοιχτό.

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Σωτηρίου (46' Στρέζος), Δεληγιαννίδης (46' Αργυρόπουλος), Κομεσίδης (46' Παπάζογλου), Ποτουρίδης (46' Φαζός), Κοιλιάρας (46' Μπολάκης), Νάστος (46' Κυριακίδης), Μεγιάδο (46' Παπαστεριανός), Ντίνας (46' Οικονόμου-82' Κοντογιάννης), Πλατέλλας (46' Κουτσιανικούλης), Σάσι (46' Κοροβέσης-78' λ.τ. Νοικοκυράκης), Βουό (46' Νέιρα).

ΛΑΡΙΣΑ (Σωτήρης Αντωνίου): Θεοδωρόπουλος (60' Σουλούκος), Καρανίκας (69' Πινακάς), Ζίζιτς (84' Μπάμης), Μόρας, Γκοϊκοβιτς, Χούμπσεφ, Φατιόν, Πέτροβικ, Μιλοσάβλιεβιτς, Φρίουι, Ντέλετιτς.

Το "φιλμ" του σημερινού αγώνα

Ενός λεπτού σιγή πριν τη σέντρα του αγώνα, για τα θύματα από τις φονικές πυρκαγιές στην Αττική. Επίσης, οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων αγωνίζονται με μαύρα περιβραχιόνια σε ένδειξη πένθους. 

1' Ξεκίνησε το παιχνίδι στο Καρπενήσι. 

4' Ο Ντέλετιτς προσπαθεί να απειλήσει, όμως δε θα βρει στόχο. 

5' Πρώτο σουτ με τον Καρανίκα για την Λάρισα από διαγώνια θέση μέσα στην περιοχή, με τον Σωτηρίου να μπλοκάρει σταθερά. 

15' Νέα προσπάθεια από τον Καρανίκα, ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ είναι και πάλι σε ετοιμότητα. 

18' Καλή εκτέλεση φάουλ από τον Ντίνα, η μπάλα θα περάσει εκτός εστίας. 

22' Ο Πλατέλλας θα σουτάρει από τα όρια της περιοχής, η μπάλα θα σκάσει μπροστά στον Θεοδωρόπουλο, που αναγκάζεται να παραχωρήσει κόρνερ. 

27' Σέντρα του Κοιλιάρα από αριστερά, απομακρύνεται η μπάλα από τους αμυντικούς και ο Μεγιάδο θα σουτάρει με τη μία έξω από την περιοχή, όμως ο Θεοδωρόπουλος θα μπλοκάρει σταθερά. 

43' Ο Ντέλετιτς θα σεντράρει από δεξιά, με τον Πέτροβικ να πιάνει την κεφαλιά από καλή θέση μέσα στην περιοχή, όμως είναι άστοχος. 

Τέλος του πρώτου ημιχρόνου, 0-0 το αποτέλεσμα. 

46' Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος άλλαξε όλη την 11αδα, που αποτελείται πλέον από τους Στρέζο, Αργυρόπουλο, Παπάζογλου, Φαζό, Μπολάκη, Κυριακίδη, Παπαστεριανό, Οικονόμου, Κουτσιανικούλη, Κοροβέση και Νέιρα.

47' Ευκαιρία για την Λάρισα, όμως ο Στρέζος αποκρούει με τα πόδια στο τετ-α-τετ με τον Σαχίντι.

48' Αδύναμο σουτ του Μπολάκη έξω από την περιοχή, μπλοκάρει ο Θεοδωρόπουλος.

59' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΗ 1-0: Ο Νέιρα θα "περάσει" ωραία τη μπάλα για τον Κοροβέση, που κινήθηκε σε θέση φορ και αυτός με δυνατό σουτ κάνει το 1-0. 

64' Γύρισμα του Μπάλλα από δεξιά, ο Μπολάκης θα προλάβει την τελευταία στιγμή τον Σαχίντι στην "καρδιά" της περιοχής και παραχωρεί κόρνερ. 

66' Πολύ καλή ευκαιρία για τον ΟΦΗ. Σέντρα του Κουτσιανικούλη από δεξιά, ο Κοροβέσης θα κάνει το μονοκόμματο σουτ μέσα από την περιοχή, όμως η μπάλα θα περάσει δίπλα από το κάθετο δοκάρι. 

72' Μακρινό σουτ από τον Κυριακίδη, μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια ο Σουλούκος. 

92' Σέντα του Πινακά από δεξιά, ανενόχλητος ο Κάσος στη μικρή περιοχή θα σουτάρει άουτ. 

Τέλειωσε, το ματς στο Καρπενήσι δεύτερη φιλική νίκη για τον ΟΦΗ, 1-0 τη Λάρισα. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News