Άρχισε η δράση για την Κ17 του ΟΦΗ

Ποδόσφαιρο
Άρχισε η δράση για την Κ17 του ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με πολύ όρεξη από τους ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, ξεκίνησε χθες η προετοιμασία της ομάδας Κ17 του ΟΦΗ, που τη νέα σεζόν θα συμμετέχει στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας.

Ο προπονητής Αντώνης Αποστολάκης και οι συνεργάτες του σήκωσαν… μανίκια, ξεκινώντας τη δουλειά με στόχο τη δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας, μέσα από την οποία θα αναδειχθούν οι νεαροί παίκτες. Όπως είναι ήδη γνωστό τον έμπειρο τεχνικό πλαισιώνουν στο τιμ, ο γυμναστής Μανόλης Καργιωτάκης και ο προπονητής τερματοφυλάκων, Γιώργος Χατζημηνάς.

Ο Αντώνης Αποστολάκης τόνισε στις δηλώσεις του με αφορμή την πρώτη συγκέντρωση: «Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα στον ΟΦΗ, στον οποίο και ανδρώθηκα ποδοσφαιρικά. Στόχος μας να βγάλουμε παιδιά για την πρώτη ομάδα και να αποκτήσει ξανά ο ΟΦΗ στις ακαδημίες του, την αίγλη που είχε παλαιότερα. Είμαστε τυχεροί γιατί αυτή είναι η φιλοσοφία του Νίκου Παπαδόπουλου, αλλά και του Μανόλη Πατεμτζή, αλλά και η δική μας. Να βγάλουμε παίκτες από τα σπλάχνα της ομάδας, για τα επόμενα χρόνια».

Οι προπονήσεις ξεκίνησαν με την παρουσία 35 ποδοσφαιριστών, που θα αξιολογηθούν στη διάρκεια της προετοιμασίας. Η τεχνική ηγεσία θα αποφασίσει ποια παιδιά θα αποτελέσουν το τελικό ρόστερ για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News