Νέα προσφορά Αντώνη Παπαδάκη στον ΟΦΗ

ΟΦΗ
Νέα προσφορά Αντώνη Παπαδάκη στον ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο ΟΦΗ έχει αλλάξει επίπεδο σε ότι αφορά την υλικοτεχνική υποδομή, που διευκολύνει πολύ τη δουλειά του τεχνικού τιμ και των ποδοσφαιριστών. Έτσι, τις τελευταίες ημέρες έγινε ένα ακόμη βήμα, με την προσφορά του επιχειρηματία, Αντώνη Παπαδάκη για όργανα μετρήσεων που είναι απαραίτητα στην καθημερινότητα των προπονήσεων.

Έτσι, ο Νίκος Παπαδόπουλος και οι συνεργάτες του, θα έχουν τη δυνατότητα μέσα από μια συγκεκριμένη διαδικασία και τη βοήθεια της τεχνολογίας, να καθορίζουν τις εντάσεις του αγωνιστικού προγράμματος.

Η ΠΑΕ αναφέρει στην επίσημη ανακοίνωση της: «Το Δ.Σ. της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει για μια ακόμη φορά τον επιχειρηματία και φίλο της ομάδας μας, Αντώνη Παπαδάκη, με χρήματα του οποίου αγοράστηκαν  νέα σύγχρονα όργανα μετρήσεων για τους ποδοσφαιριστές μας, τα οποία θα διευκολύνουν το έργο της τεχνικής ηγεσίας.

Ήταν μια αυθόρμητη ενέργεια από τον Αντώνη Παπαδάκη και μια ακόμη προσφορά του με γνώμονα την αγάπη του και το ενδιαφέρον του, για την ομάδα μας.

Το υλικό αυτό αναμένεται τις επόμενες ημέρες και θα τεθεί στην διάθεση του τεχνικού επιτελείου».

Με δήλωση του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΟΦΗ, ο Αντώνης Παπαδάκης τόνισε σχετικά: «Πληροφορήθηκα για ένα αίτημα που υπήρχε από την τεχνική ηγεσία, για την αγορά κάποιων οργάνων που θα βοηθήσουν το έργο του τεχνικού επιτελείου και προσφέρθηκα να βοηθήσω. Από τη στιγμή που η τεχνική ηγεσία κρίνει ότι είναι απαραίτητα αυτά τα όργανα με χαρά, ανταποκρίθηκα στην αγορά τους. Θα ήθελα να επισημάνω και πάλι ότι η συμμετοχή μου είναι εντελώς ειλικρινής και ανιδιοτελής, με γνώμονα και μόνο το ιδεώδες του ΟΦΗ μας και την αγάπη που έχω για αυτόν».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News