Υπέγραψε στον ΟΦΗ ο Παπάζογλου

Ποδόσφαιρο
Υπέγραψε στον ΟΦΗ ο Παπάζογλου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Και το τυπικό σκέλος της μεταγραφής του Τάσου Παπάζογλου στον ΟΦΗ ολοκληρώθηκε με τις σχετικές υπογραφές.

«Τάσο Παπάζογλου, καλώς ήρθες στον ΟΦΗ μας», αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ του Ηρακλείου που εντάσσει στο δυναμικό της ένα σημαντικό στέλεχος για την νέα χρονιά- πρόκληση στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας.

Η συνεργασία του ΟΦΗ με τον 30χρονο κεντρικό αμυντικό είναι για ένα χρόνο.

O Τάσος Παπάζογλου ήταν ο πρώτος μεταγραφικός στόχος που είχε ο ΟΦΗ για τη θέση του κεντρικού αμυντικού και η πρώτη επιλογή που είχε ο προπονητής μας Νίκος Παπαδόπουλος, για τη θέση του στόπερ.

Μετά από διαπραγματεύσεις που κράτησαν περίπου ένα μήνα, ο παίκτης, αποδέχθηκε την πρόταση του ΟΦΗ και είναι πλέον και επίσημα μέλος της ομάδας του Ηρακλείου.

Το στέλεχος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Αντώνης Χρονάκης, ταξίδεψε στην Αθήνα το πρωί της Δευτέρας (23/7) για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Τάσου Παπάζογλου στον ΟΦΗ ενώ οι  υπογραφές, "έπεσαν" στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος στην Αθήνα.

Αμέσως μετά ο παράγοντας του ΟΦΗ συνόδευσε οδικώς τον ποδοσφαιριστή, στο Καρπενήσι, για να ξεκινήσει προπονήσεις.

Ο Τάσος Παπάζογλου γεννήθηκε στις 24 Σεπτεμβρίου 1988 στις Σέρρες.Εχει αγωνιστεί σε Πανσερραικό, Ολυμπιακό, ΑΠΟΕΛ, Ξάνθη, Παναιτωλικό και Απόλλωνα Σμύρνης.Παλαιότερα υπήρξε διεθνής με τις Εθνικές ομάδες U19 και U21.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News