Αναχώρησε για Καρπενήσι - Ικανοποίηση από Παπαδόπουλο, Κοροβέση και Σωτηρίου

ΟΦΗ
Αναχώρησε για Καρπενήσι - Ικανοποίηση από Παπαδόπουλο, Κοροβέση και Σωτηρίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας του και με προορισμό το Καρπενήσι αναχώρησε σήμερα το μεσημέρι ο ΟΦΗ, εκεί όπου θα… χτιστεί ουσιαστικά η ομάδα της νέας χρονιάς. Ικανοποιημένοι δήλωσαν Παπαδόπουλος, Κοροβέσης και Σωτηρίου.

Η αποστολή του ΟΦΗ, την οποία απαρτίζουν συνολικά 38 μέλη, με τεχνικό επιτελείο, ποδοσφαιριστές και ιατρικό τιμ, αναχώρησε από το αεροδρόμιο του Ηρακλείου με προορισμό την Αθήνα και από κει θα μεταβεί οδικώς στο Καρπενήσι.

Ευδιάθετοι και έτοιμοι για σκληρή δουλειά εμφανίστηκαν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας στο «Ν. Καζαντζάκης» κατά την αναχώρηση της ομάδας, με τους Σωτηρίου και Κοροβέση να εκφράζουν στο neakriti.gr την ικανοποίησή τους για τα όσα έχουν συναντήσει μέχρι στιγμής στην ομάδα.

«Δεν είχαμε κάποιο τραυματισμό, είμαστε υγιείς και έχουμε εξαιτερικό κλίμα στην ομάδα με έντονο το Ελληνικό στοιχείο. Ακολουθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας για να βάλουμε τις βάσεις για τη νέα χρονιά. Οι στόχοι είναι να παίξουμε ελκυστικό ποδόσφαιρο το οποίο θα το χαίρεται ο κόσμος αλλά και εμείς και φυσικά να κάνουμε πορεία αντάξια της ιστορίας και του μεγέθους του ΟΦΗ», ήταν τα λόγια του Δημήτρη Σωτηρίου, ενώ από την πλευρά του ο Νίκος Κοροβέσης ανέφερε:

«Τώρα ξεκινάνε τα δύσκολα. Πάμε να δουλέψουμε σκληρά στο Καρπενήσι. Η ομάδα έχει έμπειρους παίκτες, ένα δυνατό σύνολο. Πάμε να δεθούμε για να είμαστε πολύ δυνατοί τη νέα χρονιά. Μέρα με τη μέρα διαπιστώνουμε το μέγεθος του ΟΦΗ. Όσοι βρίσκονται κοντά στην ομάδα δίνουν τα πάντα για τον ΟΦΗ και ο κόσμος έχει αγκαλιάσει αυτή την προσπάθεια. Πιστεύω ότι αυτό θα το ανταποδώσουμε μέσα στο γήπεδο».

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του τεχνικού του ΟΦΗ Νίκου Παπαδόπουλου ο οποίος εξέφρασε την ευχαρίστησή του για την πορεία της προετοιμασίας, ενώ παράλληλα μίλησε και για την τελευταία, όπως όλα δείχνουν προσθήκη της ομάδας, αυτή του κεντρικού αμυντικού.

«Είμαι ικανοποιημένος γιατί φεύγουμε ολοκληρώνοντας το πρώτο στάδιο της προετομασίας δίχως τραυαμτισμούς. Είναι πολύ σημαντικό αυτό, όπως επίσης σημαντικό είναι να ολοκληρώσουμε και το δεύτερο στάδιο χωρίς τραυματισμούς, για να βγάλουν όλα τα παιδιά την προετοιμασία.

Είμαι χαρούμενος γιατί έχουμε ολοκληρώσει κατά ένα μεγάλο ποσοστό το ρόστερ της ομάδας και μας μένει ακόμα μια κίνηση. Θα δούμε αργότερα αν θα κάνουμε πάνω από μια μεταγραφή και πάμε στο Καρπενήσι για δουλειά, να μαζευτούμε πιο κοντά. Κυρίως οι νέοι με τους παλιούς για να δημιουργήσουμε μια οικογένεια», ήταν η αρχική τοποθέτηση του Νίκου Παπαδόπουλου, ενώ αναφορικά με τον αμυντικό που έχει στο κάδρο του εκείνος τόνισε:

«Το πιθανότερο είναι να είναι Έλληνας. Τις επόμενες ημέρες αν πάνε όλα καλά θα ανακοινωθεί και από την ομάδα. Ευελπιστώ να έρθει όσο το δυνατόν πιο άμεσα στην προετοιμασία για να ενταχθεί κι εκείνος στην ομάδα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News