Ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ ο Τυνήσιος Ισμαΐλ Σασί  

ΟΦΗ
Ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ ο Τυνήσιος Ισμαΐλ Σασί  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο ισμαΐλ Σασί είναι το νέο μεταφραφικό απόκτημα του ΟΦΗ καθώς ανακοινώθηκε και επίσημα από την κρητική ΠΑΕ.

Ο Ισμαΐλ Σασί είναι Τυνήσιος ποδοσφαιριστής που την περυσινή σεζόν αγωνίστηκε με τα χρώματα της Α.Ε. Λεμεσού στο Κυπριακό πρωτάθλημα. έχει γεννηθεί στις 24 Δεκεμβρίου 1991.

Έπαιξε για πρώτη φορά επαγγελματικά την περίοδο 2011 στην Μαντ, όπου έμεινε ως το 2013. Την περίοδο 2013-14 αγωνίστηκε με τα χρώματα της Ραόν-Ετάπ και την επόμενη χρονιά στον Οθέλλο Αθηναίου. Μετά επέστρεψε στη Μαντ και το 2016 ταξίδεψε στην Κύπρο για λογαριασμό της Α.Ε. Ζακακίου.

Όπως αναφέρει η επίσημη ενημέρωση από τον ΟΦΗ, «ο 27χρονος επιθετικός αποτελούσε εδώ και καιρό πρώτη επιλογή για την ομάδα μας και την Πέμπτη (12/7) απάντησε θετικά στην πρόταση του ΟΦΗ, μετά από διαπραγματεύσεις που κράτησαν ένα περίπου μήνα.

Ο Ismail Sassi αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της επίθεσης και αυτό είναι ένα στοιχείο που έπαιξε σημαντικό ρόλο στο να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας του προπονητή μας Νίκου Παπαδόπουλου.

Έχει εξαιρετική τεχνική κατάρτιση, πολύ καλά τελειώματα, είναι δημιουργικός και μπορεί να αγωνιστεί τόσο στην κορυφή της επίθεσης, όσο πίσω από το φορ, αλλά και στα άκρα.

H συμφωνία του ΟΦΗ με τον Ismail Sassi είναι για δυο χρόνια. Ο Ismail Sassi γεννήθηκε στις 24 Δεκεμβρίου 1991 και έχει ύψος 1μ.84.

Είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα της Τυνησίας και διαθέτει Γαλλική υπηκοότητα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News