ΟΦΗ

Χαμηλοί τόνοι από Αλετρά και Καζανάκη

Χαμηλοί τόνοι, σοβαρότητα και μια ομάδα-οικογένεια. Αυτός είναι ο στόχος του ΟΦΗ, για την φετινή χρονιά στην Σούπερ Λίγκ, όπως δήλωσε ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, Γιώργος Αλετράς, στην πρώτη συγκέντρωση της ομάδας στο Γεντί Κουλέ.

 

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 «δουλεύουμε με χαμηλούς τόνους και σοβαρότητα. Και στις μεταγραφές κοιτάζουμε όπως βλέπετε την ουσία. Μας ενδιαφέρει ένα οικογενειακό σύνολο με χημεία. Αυτό πιστεύω θα κάνει τη διαφορά. Χαμηλά το κεφάλι και συνεχίζουμε με δουλειά. Αν συνεχίσουμε όπως σήμερα θα πάμε πολύ καλά. Το μεγάλο όπλο πρέπει να είμαι η ομοιογένεια. Δεν έχουμε την πολυτέλεια για κάτι άλλο. Να είμαστε σοβαροί και να δουλεύουμε καθημερινά».

 

Για τη θέση του ΟΦΗ στο θέμα της αναδιάρθρωσης, ανέφερε ότι «την Τετάρτη υπάρχει Δ.Σ. στην Λίγκα και θα έχουμε καλύτερη εικόνα», ενώ για το αν αυτή η υπόθεση επηρεάσει το μεταγραφικό σχεδιασμό του ΟΦΗ, τόνισε πως «θεωρώ ότι εδώ που έχουμε φτάσει δεν θα αλλάξουν πολλά πράγματα».

 

Καζανάκης: "Θέλουμε τη βοήθεια του κόσμου"

 

Ο πρόεδρος της Επιτροπής μεταγραφών του ΟΦΗ, Κώστας Καζανάκης, ζήτησε τη βοήθεια του κόσμου. Όπως είπε «το μέλημα της διοίκησης ήταν να δέσουμε την ομάδα για την επόμενη χρονιά. Η χρονιά θα είναι δύσκολη, δεν θα είναι εύκολη. Ήδη κάνουμε σημαντικά έργα και στο γήπεδο. Θέλουμε τη βοήθεια του κόσμου, αλλά να ξέρει ότι κάνουμε μεγάλη προσπάθεια. Ξεκινάμε χωρίς μεγάλα λόγια. Είναι δύσκολη κατηγορία. Εμείς θα προσπαθήσουμε να μείνουμε στην κατηγορία. Έχουμε την δύναμη, τον κόσμο και τους παίκτες για να τα καταφέρουμε. Για μας η ομάδα πρέπει να μείνει στην κατηγορία και μετά θα δούμε τα υπόλοιπα.  Μεταγραφικά η ομάδα χρειάζεται βοήθεια σε κάποιες θέσεις με 2-3 παίκτες και αυτό προσπαθούμε".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια