ΟΦΗ

Ο «Παπ» και το όραμά του για τον ΟΦΗ

Δηλώσεις που αποπνέουν αισιοδοξία για το μέλλον έκανε στο περιθώριο της επίσημης πρώτης του ΟΦΗ στο «Γεντί Κουλέ» ο Νίκος Παπαδόπουλους.

Μίλησε με ικανοποίηση για την οργάνωση και τις μεταγραφές, επισημαίνοντας ότι θα γίνουν ακόμη 2-3 μεταγραφικές κινήσεις, πιστεύοντας ότι στο επόμενο δεκαήμερο ο ΟΦΗ θα έχει κλείσει το ρόστερ του. Αναλυτικά οι αναφορές του Νίκου Παπαδόπουλου, στην πρώτη της ομάδας:

“Η περίοδος αυτή είναι πολύ σημαντική να ετοιμάσουμε την ομάδα για την Σούπερ Λιγκ. Δεν θα μπορούσα να μην είμαι ευχαριστημένος από τις μεταγραφές. Η ομάδα έχει σχεδόν ολοκληρώσει τις κινήσεις της. Μας μένουν ακόμη 2-3 κινήσεις.

Το σημαντικό για μένα είναι ότι η ομάδα έχει κάνει μεγάλα βήματα στην οργάνωση της. Χαίρομαι με αυτό που έχει γίνει στο Βαρδινογιάννειο. Πήραμε αξιόλογους προπονητές στις υποδομές και εύχομαι να κλείσει ομαλά και το θέμα των ακαδημιών. Έχουμε κάνει μεγάλα βήματα στην οργάνωση. Θέλουμε να βγάζουμε δικούς μας παίκτες από τις ακαδημίες.

-Για το πώς οραματίζεται τον ΟΦΗ της Σούπερ Λιγκ:

«Τον ΟΦΗ της Σούπερ Λιγκ τον οραματίζομαι να παίζει καλό ποδόσφαιρο και να φέρνει νίκες. Αυτή είναι η κουλτούρα της ομάδας. Αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και φέτος. Είναι σημαντικό ότι έμεινε μεγάλος αριθμός από πέρσι. Πιστεύω ότι οι νέοι θα μπουν γρήγορα σε αυτή τη νοοτροπία».

-Για το πότε θα ολοκληρωθούν οι μεταγραφές:

«Οι μεταγραφές καλό είναι να κλείσουμε πριν φύγουμε για το Καρπενήσι. Δεν βιαζόμαστε όμως. Είμαστε μέσα στο μπάτζετ. Στο επόμενο δεκαήμερο πιστεύουμε θα έχουμε κλείσει».

-Για τις μεταγραφές που έχει κάνει ο ΟΦΗ:

“Όποιους παίκτες θέλαμε σαν ομάδα τους έχουμε πάρει. Ξέρουμε που βαδίζουμε αγωνιστικά και οικονομικά».

-Για το θέμα της αναδιάρθρωσης:

«Το παρακολουθούμε το θέμα της αναδιάρθρωσης. Αν αλλάξει κάτι, ίσως αλλάξουμε και εμείς κάποιες σκέψεις».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια