default-image

Στις προπονήσεις και ο Κομεσίδης, έρχονται απόψε Νέιρα και Μεγιάδο για ΟΦΗ

ΟΦΗ
Στις προπονήσεις και ο Κομεσίδης, έρχονται απόψε Νέιρα και Μεγιάδο για ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απόψε το βράδυ αναμένονται στο Ηράκλειο τα δυο μεταγραφικά αποκτήματα του ΟΦΗ από την Αργεντινή, ο Χουάν Νέιρα και ο Μιγκέλ Μεγιάδο. Οι δυο Αργεντίνοι συνοδευόμενοι από τους μάνατζερ τους, έρχονται στο Ηράκλειο με πτήση μέσω Μπουένος Αίρες και ανταπόκριση από Άμστερνταμ.

Από κει και πέρα, ο Δημήτρης Κομεσίδης προστέθηκε και αυτός στις νέες αφίξεις του ΟΦΗ, καθώς μετέχει πλέον στις προπονήσεις της ομάδας, μετά την ειδική άδεια που είχε λάβει από το Νίκο Παπαδόπουλο για τη γέννηση του παιδιού του.

Την Κυριακή αναμένονται στο Ηράκλειο και οι άλλοι δυο δικαιολογημένοι απόντες ο Γιάννης Ποτουρίδης και ο Βαγγέλης Πλατέλλας, ώστε να είναι στην ανοιχτή πρώτη συγκέντρωση της ομάδας, που θα γίνει τη Δευτέρα (9/7, 6μμ) στο Γεντί Κουλέ.

Το προπονητικό πρόγραμμα του ΟΦΗ, συνεχίζεται με διπλή προπόνηση (πρωί και απόγευμα) το Σάββατο (7/7) , στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Την Κυριακή οι παίκτες του ΟΦΗ, θα πάρουν το πρώτους τους ρεπό.

Τη Δευτέρα το πρόγραμμα περιλαμβάνει πρωινή προπόνηση στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο και το απόγευμα (6μμ) θα γίνει η πρώτη ανοιχτή προπόνηση της ομάδας, για τους φιλάθλους, στο Γεντί Κουλέ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News