default-image

Αποχαιρέτισε τον ΟΦΗ ο Πουρτουλίδης

Αθλητισμός
Αποχαιρέτισε τον ΟΦΗ ο Πουρτουλίδης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παρελθόν από τον ΟΦΗ αποτελεί ο Νίκος Πουρτουλίδης, ο οποίος αποχαιρέτησε μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την ηρακλειώτικη ομάδα.

Πιο συγκεκριμένα ανέφερε: «Όπου πας κρατά ένα φίλο λένε. Κι εγώ κράτησα πολλά περισσότερα. Σε ένα ευλογημένο μέρος όπως η Κρήτη και με τον ΟΦΗ πια εκεί που του αξίζει!».

Να υπενθυμίσουμε ότι για σήμερα Δευτέρα έχει προγραμματιστεί η πρώτη συνάντηση των παικτών του ΟΦΗ στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Στις 6μ.μ. θα γίνει η πρώτη συγκέντρωση και ουσιαστικά το ξεκίνημα της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Για τις πρώτες τρείς μέρες το πρόγραμμα δεν περιλαμβάνει προπόνηση, αλλά καρδιολογικές και αιματολογικές εξετάσεις για τους παίκτες, καθώς και εργομετρικά ανα γκρούπ.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα του Νίκου Παπαδόπουλου, στο γήπεδο, θα μπουν προς το τέλος της εβδομάδας και θα ξεκινήσουν διπλές προπονήσεις (πρωί-απόγευμα), μέχρι τις 18 Ιουλίου, όπου η ομάδα θα αναχωρήσει για το Καρπενήσι, όπου θα κάνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Να σημειωθεί ότι η πρώτη συγκέντρωση (2/7) θα είναι κλειστή με απόφαση της τεχνικής ηγεσίας. Η πρώτη ανοιχτή για τον κόσμο συγκέντρωση είναι στις 9 Ιουλίου στις 6μ.μ. στο Γεντί Κουλέ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News