Επί τάπητος τα ανοιχτά θέματα ενόψει «πρώτης»

ΟΦΗ
Επί τάπητος τα ανοιχτά θέματα ενόψει «πρώτης»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα ανοιχτά θέματα που υπάρχουν ενόψει της έναρξης της προετοιμασίας του ΟΦΗ, απασχόλησαν το διοικητικό συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε στο ΒΑΚ, με την παρουσία του Μανόλη Κουμαντάκη.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ομάδας: «Τρέχοντα θέματα της ομάδας, με αφορμή την έναρξη της προετοιμασίας στις 2 Ιουλίου, απασχόλησαν το Δ.Σ. της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, που έγινε την Πέμπτη (28/6) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Να σημειωθεί ότι στο Δ.Σ. της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, παραβρέθηκε και το πρώην μέλος του Δ.Σ., αλλά και μέτοχος της ομάδας Μανόλης Κουμαντάκης, ο οποίος παρακολούθησε με ενδιαφέρον την συνεδρίαση και συμμετείχε στην επίλυση θεμάτων που αφορούν την ομάδα μας.

Τα μέλη του Δ.Σ. τον υποδέχθηκαν με θέρμη και του ζήτησαν όποτε του το επιτρέπει ο χρόνος να είναι «παρών» στην προσπάθεια που γίνεται στον ΟΦΗ.

Ο ίδιος τόνισε ότι θα είναι πάντα κοντά, στην προσπάθεια που γίνεται στην ομάδα μας.

Η εκκίνηση της προετοιμασία της ομάδας, τη Δευτέρα 2 Ιουλίου, οι εργασίες στα γήπεδα, τα οικονομικά, η αδειοδότηση και οι μεταγραφές, ήταν τα θέματα που συζητήθηκαν από τα μέλη του Δ.Σ».

Οι τιμές στις θύρες 4 και 5

Η διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ ανακοίνωσε ότι οι τιμές στα εισιτήρια διαρκείας για τις θύρες 4 και 5 θα είναι 80 ευρώ, στην φετινή περίοδο.

Η τιμή, καθορίστηκε μετά από συνάντηση που έγινε με εκπροσώπους των συνδέσμων. Κοινός στόχος, είναι μια δυναμική εξέδρα για την ομάδα  στη φετινή χρονιά στην Σούπερ Λίγκ, αλλά και μια συμπεριφορά  από την πλευρά των φιλάθλων, υποδειγματική, όπως συνέβη και στην φετινή χρονιά, στην Football league

Οι φίλαθλοι του ΟΦΗ, μπορούν από την Παρασκευή (29/6) να προμηθεύονται εισιτήρια διαρκείας για τις θύρες 4 και 5, από τα γραφεία της ΠΑΕ στο γήπεδο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News