Συνεχίζονται οι επαφές ΟΦΗ με Ντόρτμουντ

ΟΦΗ
Συνεχίζονται οι επαφές ΟΦΗ με Ντόρτμουντ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα βήμα παραπέρα, πήγαν οι επαφές του ΟΦΗ με την Ντόρτμουντ, για την συνεργασία που επιδιώκει η κρητική ΠΑΕ με την γερμανική ομάδα.

Ο Κώστας Ρεπανάκης μετέβη για δεύτερη φορά στο Ντόρτμουντ (20-21/6), μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, για συζητήσεις με ανθρώπους της Γερμανικής ομάδας, μετά από πρόσκληση που δέχθηκε.

«Η Ντόρτμουντ ενδιαφέρεται να συνεργαστεί μαζί μας και προσπαθούμε βήμα-βήμα να χτίσουμε ένα πλάνο συνεργασίας, σε πολλά επίπεδα» επισημαίνει στην επίσημη σελίδα της ΠΑΕ ΟΦΗ ο Κώστας Ρεπανάκης, ο οποίος έχει εξουσιοδοτηθεί από την ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, για τις επαφές με τη Γερμανική ομάδα.

Όπως τονίζει: «Αυτό που μπορούμε να πούμε αυτή τη στιγμή είναι ότι η Ντόρτμουντ, έχει μια πλήρη εικόνα για την ομάδα μας, όπως την έχουν περιγράψει στελέχη της που βρέθηκαν στην Κρήτη, αλλά και εγώ με τα στοιχεία που μου έχουν ζητήσει και τα έχουμε καταθέσει. Θα τα μελετήσουν όλα αυτά και θα μας προτείνουν πράγματα, που πιστεύω θα έχουν οφέλη για μας. Για όλα αυτά έχω ενημερώσει τον κ. Καζανάκη, τον οποίο ευχαριστώ, γιατί έχω και την συμπαράσταση της διοίκησης  του ΟΦΗ σε όλο αυτό, που θέλουμε να κάνουμε» επισημαίνει ο έμπειρος παράγοντας και καταλήγει «προχωράμε με αργά, αλλά σταθερά βήματα, αλλά και με την σοβαρότητα που απαιτείται».

Να σημειωθεί ότι ο Κώστας Ρεπανάκης ξεναγήθηκε στο αθλητικό κέντρο της Ντόρτμουντ, ενώ παρακολούθησε και τον τελικό της Κ17 της Γερμανικής ομάδας με την Μπάγερν, που βρήκε νικήτρια την Ντόρτμουντ, η οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα Γερμανίας σε αυτήν την ηλικία.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News