Σε καλό κλίμα η συνάντηση ΠΑΕ και Ερασιτέχνη ΟΦΗ

ΟΦΗ
Σε καλό κλίμα η συνάντηση ΠΑΕ και Ερασιτέχνη ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι διοικήσεις της ΠΑΕ ΟΦΗ και του Ερασιτέχνη συναντήθηκαν το βράδυ της Πέμπτη (21/06) συζητώντας για αρκετές ώρες θέματα συνεργασίας μέσα σε κλίμα ομοψυχίας και ενότητας.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Ερασιτέχνη και εκ μέρους της ΠΑΕ ΟΦΗ παραβρέθηκαν ο πρόεδρος Γιώργος Αλετράς, ο αντιπρόεδρος Κώστας Καζανάκης και ο μέτοχος της ομάδας Μιχάλης Μυλωνάκης.

Από την πλευρά του Ερασιτέχνη, ο πρόεδρος Γιάννης Δανδάλης, ο Γενικός Γραμματέας Παναγιώτης Σπυριδάκης, ο υπεύθυνος περιουσίας Ερασιτέχνη ΟΦΗ Αντώνης Κοτσιφάκης και ο ταμίας Κώστας Βαρβεράκης βρέθηκαν στη συνάντηση.

Οι αντιπροσωπείες των δυο διοικήσεων συζήτησαν θέματα που αφορούν ΠΑΕ και Ερασιτέχνη ΟΦΗ και εκφράστηκε από όλους η πρόθεση, ώστε ο ΟΦΗ να βαδίσει ενωμένος.

Η συζήτηση στράφηκε γύρω από τις προβλεπόμενες από το νόμο παροχές της ΠΑΕ στο Ερασιτεχνικό σωματείο, θέματα που αφορούν την χρήση των γηπέδων, το Γεντί Κουλέ και το Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, εργασίες που ήδη έχουν ξεκινήσει, καθώς και θέματα των τμημάτων υποδομής.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News