ΟΦΗ

Προετοιμάζεται σε όλα τα επίπεδα

Το θέμα του γηπεδικού, της αδειοδότησης, την προετοιμασία και το θέμα των χορηγιών μαζί με το μάρκετινγκ είναι εκείνα που απασχόλησαν τους διοικούντες τον ΟΦΗ στο χθεσινό Δ.Σ. που πραγματοποιήθηκε στο ΒΑΚ.

Από την πλευρά του ο Γιάννης Βάβουλας, που έχει τεθεί επικεφαλής σε θέματα που αφορούν σε παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν στο Γεντί Κουλέ ενημέρωσε, για τις ενέργειες που έχουν γίνει από πλευράς ΟΦΗ, με βάση τις υποδείξεις της Σούπερ Λίγκ, την απαραίτητη εφαρμογή του ηλεκτρονικού εισιτηρίου, την τοποθέτηση τουρνικέ στις θύρες του γηπέδου και την αναβάθμιση του κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης στο γήπεδο και στα αποδυτήρια.

Για το θέμα της αδειοδότησης η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ήδη κατέθεσε τον φάκελο που αφορά τις υποδομές και προχωράει την προετοιμασία της, στα υπόλοιπα θέματα, με βάση το χρονοδιάγραμμα που έχει τεθεί από την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ.

Παράλληλα για θέματα χορηγιών και μάρκετινγκ ο Μανόλης Γουρνιεζάκης ενημέρωσε για τις συζητήσεις που έχουν προχωρήσει με εταιρείες, για να βρίσκονται κοντά στον ΟΦΗ, την επόμενη σεζόν.

Τέλος, τις επόμενες ημέρες θα γίνει συνάντηση αντιπροσωπείας της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 με τον Ερασιτέχνη ΟΦΗ, για θέματα που αφορούν τις δυο διοικήσεις. Η επικοινωνία των δυο πλευρών για θέματα που τους αφορούν είναι σε πολύ καλό επίπεδο μέχρι σήμερα και πρόθεση είναι αυτό να συνεχιστεί.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια