Τα τυπικά για Δεληγιαννίδη και αναμονή για Κυριακίδη στον ΟΦΗ

Ποδόσφαιρο
Τα τυπικά για Δεληγιαννίδη και αναμονή για Κυριακίδη στον ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανεβαίνει ο μεταγραφικός «πυρετός» στο στρατόπεδο του ΟΦΗ, καθώς εντείνονται οι προσπάθειες για να ολοκληρωθούν αυτή την εβδομάδα κάποιες από τις ανοιχτές υποθέσεις. Ο Νίκος Παπαδόπουλος είναι σε ανοιχτή γραμμή με τους διοικούντες και έχουν «ιεραρχηθεί» οι προτεραιότητες.

Πιο συγκεκριμένα τώρα, αυτές τις μέρες οι Κρητικοί είχαν σειρά επαφών με τον ΠΑΟΚ για την περίπτωση του Παναγιώτη Δεληγιαννίδη, που είναι έτοιμος να... κατηφορίσει στο Ηράκλειο. Μένει το τελικό "ΟΚ" του Ραζβάν Λουτσέσκου, όμως η υπόθεση θεωρείται κλεισμένη με τη μορφή δανεισμού. Έτσι, ο 21χρονος ακραίος μπακ-χαφ θα είναι εκτός απρόοπτου η επόμενη μεταγραφή των Κρητικών.

Στο μεταξύ, η ομάδα του Ηρακλείου βρίσκεται εν αναμονή της τελικής απάντησης από τον Παύλο Κυριακίδη. Ο έμπειρος μεσοαμυντικός ήταν στα βασικά «θέλω» του Νίκου Παπαδόπουλου, καθώς θεωρεί ότι μπορεί να δώσει λύσεις σε πολλές θέσεις. Την προηγούμενη εβδομάδα παρατηρήθηκε μια διαφορά στο οικονομικό, όμως φαίνεται ότι με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα καλυφθεί και η υπόθεση αυτή μοιάζει να βρίσκεται στην τελική ευθεία.

Κεντρικός αμυντικός, μέσος και επιθετικός είναι οι επόμενες προτεραιότητες. Ο ποδοσφαιριστής που θα πλαισιώσει τους Ποτουρίδη, Κομεσίδη και Φαζό θα είναι όπως όλα δείχνουν ξένος και ήδη ο προπονητής του ΟΦΗ έχει καταλήξει στον εκλεκτό. Οι συζητήσεις είναι σε εξέλιξη, ενώ την ίδια ώρα αξιολογεί και κάποιες εναλλακτικές περιπτώσεις για αυτή τη θέση.

Από την ξένη αγορά είναι και ο μέσος που αυτή τη στιγμή είναι στην πρώτη θέση της σχετικής λίστας, ενώ για την επίθεση έχουν ξεχωρίσει δύο… υποψήφιοι. Ένας Έλληνας και ένας ξένος, με την προεργασία να είναι σε εξέλιξη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News