default-image

Συνεχίζονται οι εργασίες στο ΒΑΚ

ΟΦΗ
Συνεχίζονται οι εργασίες στο ΒΑΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η έναρξη της προετοιμασίας στις 2 Ιουλίου έχει θέσει σε εγρήγορση τους ιθύνοντες του ΟΦΗ, με το βασικό θέμα των εργασιών στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο να συνεχίζονται.

Μάλιστα στα γήπεδα 3 και 4 γίνεται ολική ανακατασκευή του χλοοτάπητα, καθώς είχαν υποστεί σημαντική φθορά. Συγκεκριμένα έχει ξηλωθεί τελείως ο παλιός χλοοτάπητας και γίνεται επανασπορά νέου.

Το ίδιο θα πραγματοποιηθεί και στο γήπεδο 2, τον Σεπτέμβριο, ενώ στο γήπεδο 1, που χρησιμοποιείται αποκλειστικά από την πρώτη ομάδα, έγινε ολική ανακατασκευή πέρσι και είναι σε πολύ καλή κατάσταση.

Ταυτόχρονα συνεχίζονται και οι σοβαρές παρεμβάσεις στους αποδυτηριακούς χώρους του κτιριακού συγκροτήματος του Βαρδινογιάννειου αθλητικού κέντρου.

Από κει και πέρα στην Γερμανία θα μεταβεί τις επόμενες μέρες εκ μέρους της ΠΑΕ ο Κώστας Ρεπανάκης, προκειμένου να έχει νέες συζητήσεις με τους ανθρώπους της Ντόρτμουντ, για ενδεχόμενη συνεργασία με τον ΟΦΗ.

Η Γερμανική ομάδα, απάντησε στον ΟΦΗ, πως τους ενδιαφέρει μια συνεργασία με την ομάδα μας και το πλαίσιο αυτής, θα συζητηθεί σε νέα συνάντηση, που θα καθοριστεί στο Ντόρτμουντ.

Είναι πολύ πιθανό τον Κώστα Ρεπανάκη, να ακολουθήσει και ένα ακόμη μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΟΦΗ, στις συζητήσεις αυτές, που μόνο οφέλη μπορούν να φέρουν, στην ομάδα μας.

Ο Κώστας Ρεπανάκης, που έχει αναλάβει όλη αυτήν την πρωτοβουλία, θα έχει την πλήρη εξουσιοδότηση, εκ μέρους της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, στις συζητήσεις και στην επικοινωνία που έχει ξεκινήσει και συνεχίζεται με θετικές ενδείξεις, με την Γερμανική ομάδα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News