ΟΦΗ

Παράταση για τα εισιτήρια διαρκείας

Μέχρι τις 5 Ιουλίου πήραν παράταση τα εισιτήρια διαρκείας του ΟΦΗ με τις εκπτωτικές τιμές, όπως ανακοίνωσε η ομάδα του Ηρακλείου.

Η αρχική προθεσμία, που είχε ανακοινωθεί ήταν μέχρι τις 15 Ιουνίου, αλλά λόγω της αυξημένης ζήτησης των τελευταίων ημερών, αποφασίστηκε να δοθεί μια παράταση, για τους φίλους της ομάδας.

Έτσι, οι φίλαθλοι του ΟΦΗ, θα έχουν την ευκαιρία για περίπου 20 ακόμη μέρες, να ευνοηθούν των εκπτωτικών τιμών που έχουν ανακοινωθεί σε ότι αφορά τα εισιτήρια διαρκείας της νέας περιόδου.

Από κει και πέρα, καθημερινά στα γραφεία της ΠΑΕ υπάρχει κινητικότητα στην διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για τον ΟΦΗ της Σούπερ Λίγκ. Να σημειωθεί ότι ο αριθμός των εισιτηρίων διαρκείας που έχει διατεθεί μέχρι σήμερα, είναι πάνω από 500 και η κίνηση κρίνεται ικανοποιητική, από τους ανθρώπους της ομάδας.

Οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας για τις θύρες 4 και 5 θα ανακοινωθούν την επόμενη εβδομάδα και θα ισχύσει και για αυτές τις θύρες, η προθεσμία για την προνομιακή τιμή.

Οι προνομιακές τιμές έχουν ως εξής:

-Για τη θύρα 1 η κανονική τιμή είναι 120 ευρώ και η προνομιακή διαμορφώνεται στα 100 ευρώ.

-Για τις θύρες 2 και 3 η κανονική τιμή είναι 300 ευρώ και η προνομιακή 250 ευρώ.

-Για τη θύρα 7 η κανονική τιμή θα είναι 400 ευρώ και η προνομιακή 350 ευρώ.

-Για τη θύρα 8 η κανονική τιμή θα είναι 300 ευρώ και η προνομιακή 250.

-Για τη θύρα 9 (κάτω διάζωμα) η κανονική τιμή είναι 400 ευρώ και η προνομιακή 350.

-Για τη θύρα 9 (πάνω διάζωμα) η κανονική τιμή είναι 700 ευρώ και η προνομιακή 600.

Να σημειωθεί ότι οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας, θα έχουν δικαίωμα προνομιακής τιμής, εφ’ όσον ανανεώσουν την θέση τους μέχρι τις 5 Ιουλίου. Αν όχι, τότε θα έχουν δικαίωμα να ανανεώσουν την θέση τους με την κανονική τιμή, μέχρι τις 4 Αυγούστου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια