Έρχεται διπλό "χτύπημα" με Κυριακίδη-Κοροβέση!

ΟΦΗ
Έρχεται διπλό "χτύπημα" με Κυριακίδη-Κοροβέση!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην τελική ευθεία είναι οι συζητήσεις του ΟΦΗ με Κοροβέση και Κυριακίδη

Ο Παύλος Κυριακίδης και ο Νίκος Κοροβέσης θα είναι, εκτός απροόπτου, οι επόμενες προσθήκες για τον ΟΦΗ, αφού όλα δείχνουν ότι η συμφωνία είναι πλέον κοντά.

Ανεβαίνει ο μεταγραφικός "πυρετός" αυτή την εβδομάδα για τον ΟΦΗ, καθώς η απόκτηση του Σωτηρίου ήταν μόνο η αρχή. Οι καθημερινές συσκέψεις στα γραφεία της ΠΑΕ έχουν πλέον στην ατζέντα κυρίως θέματα που αφορούν την ενίσχυση του ρόστερ.

Οι διοικούντες και ο Νίκος Παπαδόπουλος έχουν κορυφώσει τις σχετικές επαφές και, σύμφωνα με πληροφορίες, δύο "υποψήφιοι" είναι πλέον πάρα πολύ κοντά. Ο λόγος για τους Νίκο Κοροβέση και Παύλο Κυριακίδη, που αναμένουν στο... ακουστικό τους για την τελική κουβέντα. Αυτή πιθανότατα θα γίνει μάλιστα στο Ηράκλειο, είτε με τους ίδιους, είτε με τους εκπροσώπους τους.

Στη μεταγραφική περίοδο τίποτα δε θεωρείται δεδομένο, αν δεν "πέσουν" οι υπογραφές, όμως επιβεβαιώνεται από το περιβάλλον των δύο παικτών ότι οι συζητήσεις με τους Κρητικούς έχουν προχωρήσει στο τελικό στάδιο.

Ο Κοροβέσης καλύπτει τη θέση του αριστερού μπακ-χαφ και έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ, ενώ πέρυσι αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού στον Πλατανιά. Από την άλλη, ο Κυριακίδης είναι ένας ποδοσφαιριστής που θεωρείται "πολυεργαλείο", αφού μπορεί να αξιοποιηθεί ως εσωτερικός μέσος, αλλά και στη δεξιά πτέρυγα. Μένει λοιπόν να δούμε ποια θα είναι η κατάληξη σ' αυτές τις δύο υποθέσεις, που αυτή τη στιγμή δείχνουν να είναι αμφότερες προς υλοποίηση.

Επιπλέον, στον Νίκο Παπαδόπουλο αρέσει πολύ ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης, που παραχωρείται από τον ΠΑΟΚ με τη μορφή δανεισμού, όμως δεν έχει παρθεί οριστική απόφαση για τον... προορισμό.

Την ίδια ώρα, στον ΟΦΗ θα επιδιώξουν να προχωρήσουν και το "ξεκαθάρισμα" στο ρόστερ, αφού κάποιοι παίκτες που έχουν συμβόλαιο δεν είναι στο πλάνο της τεχνικής ηγεσίας για τη νέα χρονιά. Οι τελευταίες πληροφορίες λένε ότι οι Δερμιτζάκης και Βρεττός θα κληθούν να λύσουν τα συμβόλαιά τους, όπως έγινε προ ημερών και με τον Μανόλη Μονιάκη.

Τέλος, σε ένα εξωαγωνιστικό θέμα, η ηρακλειώτικη ΠΑΕ εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση για την απώλεια του Παύλου Γιαννακόπουλου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News