«Κλείνει» ο Κυριακίδης, πρέσινγκ και σε Δεληγιαννίδη από τον ΟΦΗ

ΟΦΗ
«Κλείνει» ο Κυριακίδης, πρέσινγκ και σε Δεληγιαννίδη από τον ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανεβαίνει ο μεταγραφικός… πυρετός αυτή την εβδομάδα για τον ΟΦΗ, καθώς στόχος των διοικούντων είναι να «κλείσουν» αρκετά μέτωπα. Σε πρώτο πλάνο μετά την απόκτηση του Σωτηρίου, βρίσκεται η περίπτωση του Παύλου Κυριακίδη.

Οι συζητήσεις με τον 26χρονο μεσοαμυντικό και τον εκπρόσωπο του έχουν φτάσει σε τελικό στάδιο. Μάλιστα, έχουν συζητηθεί τόσες λεπτομέρειες που η μεταγραφή του στην ομάδα του Ηρακλείου θεωρείται πλέον πάρα πολύ κοντά. Δεν αποκλείεται και εντός της ημέρας να δρομολογηθούν οι οριστικές εξελίξεις, με την πιθανότητα για διετές συμβόλαιο να είναι υπαρκτή.

Από κει και πέρα, οι άνθρωποι του ΟΦΗ έχουν αυξήσει την… πίεση τους για τον Δημήτρη Δεληγιαννίδη. Ο 21χρονος ακραίος μπακ-χαφ του ΠΑΟΚ αρέσει πολύ στο Νίκο Παπαδόπουλο, καθώς θεωρεί ότι πρόκειται για ένα «πολυεργαλείο». Ένας ποδοσφαιριστής με ενέργεια στο παιχνίδι του, που μπορεί να δώσει λύσεις και στον άξονα. Οι Κρητικοί ενδιαφέρθηκαν και πέρυσι για την απόκτηση του, ενώ μένει να ξεκαθαριστεί αν παραχωρείται δανεικός από τους Θεσσαλονικείς ή θα μείνει ελεύθερος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News