Πρώτη μεταγραφή ο Σωτηρίου για τον ΟΦΗ

Ποδόσφαιρο
Πρώτη μεταγραφή ο Σωτηρίου για τον ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με τον έμπειρο τερματοφύλακα, Δημήτρη Σωτηρίου ανοίγει ο «χορός» των καλοκαιρινών μεταγραφών για τον ΟΦΗ.

Τις τελευταίες ημέρες οι επαφές των δύο πλευρών είχαν προχωρήσει με γοργούς ρυθμούς και οι πληροφορίες έλεγαν ότι είναι θέμα χρόνου να δώσουν τα χέρια.

Η συμφωνία με την πλευρά του ποδοσφαιριστή ολοκληρώθηκε σήμερα και ανακοινώθηκε η συνεργασία με συμβόλαιο ενός χρόνου.

Από την ηρακλειώτικη ΠΑΕ αναφέρεται επίσημα: «Ο 31χρονος τερματοφύλακας Δημήτρης Σωτηρίου, είναι η πρώτη μεταγραφή του ΟΦΗ.

Ο έμπειρος γκολκίπερ, αποδέχθηκε την πρόταση του ΟΦΗ, για συμφωνία ενός έτους και θα είναι μέλος της ομάδας μας, στην Σούπερ Λίγκ.

Ο Δημήτρης Σωτηρίου έχει εμπειρία από την Σούπερ Λίγκ, αγωνιζόμενος τα τελευταία χρόνια σε Λεβαδειακό, Πλατανιά και ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ έχει παίξει ακόμη σε Λάρισα, Φωστήρα, Εθνικό Πειραιά και Ερμή Αραδίππου».

«Αισθάνομαι μεγάλη χαρά»

Από την πλευρά του ο έμπειρος γκολκίπερ δεν έκρυψε τα συναισθήματα χαράς, ενώ πρόσθεσε ότι είναι έτοιμος για σκληρή δουλειά.

Αναλυτικά: «Αισθάνομαι χαρούμενος και περήφανος, που είμαι στην οικογένεια του ΟΦΗ. Είναι τιμή για μένα που θα αγωνιστώ σε αυτήν την μεγάλη ομάδα. Χρειάζεται πολύ δουλειά, καθώς το πρωτάθλημα είναι δύσκολο. Συγχαρητήρια στα παιδιά του ΟΦΗ που ανέβασαν την ομάδα από την Β’ Εθνική στην Σούπερ Λίγκα. Ευχαριστώ το Νίκο Παπαδόπουλο, αλλά και τη διοίκηση της ομάδας για την εμπιστοσύνη και θα κάνω τα πάντα για  να τους το ανταποδώσω. Θα ήθελα να ευχαριστήσω και τον εκπρόσωπο μου τον κ. Πιφέα, για την ολοκλήρωση της μεταγραφής».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News