ΟΦΗ

Ποτουρίδης: «Θα… ματώνω για τη φανέλα και τους στόχους της ομάδας»

Το γεγονός ότι ο Γιάννης Ποτουρίδης συμφώνησε για νέο τριετές συμβόλαιο με τον ΟΦΗ, δείχνει την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο του, αλλά και το δέσιμο με την ομάδα από την πλευρά του.

Ο δυναμικός κεντρικός αμυντικός θα είναι από τους βασικούς «πυλώνες» της νέας χρονιάς στην Σούπερ Λίγκα.

Ο ίδιος τόνισε στην επίσημη ιστοσελίδα των Κρητικών για την ανανέωση της συνεργασίας: «Οι συζητήσεις πήγαν καλά με τη διοίκηση. Δεν είχαμε θέμα. Είμαι πολύ χαρούμενος για την εξέλιξη αυτή. Από την πρώτη στιγμή, είχα ξεκαθαρίσει πως θέλω να συνεχίσω στην ομάδα».

Για τις απαιτήσεις που υπάρχουν ενόψει Σούπερ Λίγκας πρόσθεσε: «Τελείωσε μια δύσκολη χρονιά για μας και τώρα έχουμε μπροστά μας την Σούπερ Λίγκα, μια κατηγορία που θέλει σκληρή δουλειά και έχει μεγάλες απαιτήσεις. Σκυμμένα κεφάλια και συνεχίζουμε τη δουλειά».

Ακόμη αναφέρθηκε στο γεγονός ότι ο βασικός κορμός διατηρήθηκε στο ρόστερ: «Παίζει μεγάλο ρόλο αυτό. Είμαστε μια οικογένεια. Δεμένοι μεταξύ μας και ξέρει ο ένας τον άλλο. Όποιο νέο πρόσωπο και αν έρθει όμως, εμείς θα τον αγκαλιάσουμε, όπως κάναμε και τον Ιανουάριο, με τα παιδιά που ήρθαν και μας βοήθησαν πολύ».

Κλείνοντας, έστειλε ιδιαίτερο μήνυμα στον φίλαθλο κόσμο για την προσωπική του παρουσία: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ από μένα για τη στήριξη του. Η υπόσχεση μου είναι ότι θα δίνω πάντα το 100% και θα ματώνω τη φανέλα σε κάθε παιχνίδι, όπως έκαναν και φέτος, ώστε να πετύχει η ομάδα τους στόχους της».

Σχόλια