Κουτσιανικούλης: «Είναι μεγάλη ευκαιρία για τον ΟΦΗ να κάνει κάτι καλό. Η ομάδα έχει τα φόντα»

ΟΦΗ
Κουτσιανικούλης: «Είναι μεγάλη ευκαιρία για τον ΟΦΗ να κάνει κάτι καλό. Η ομάδα έχει τα φόντα»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της παραμονής του Βασίλη Κουτσιανικούλη στον ΟΦΗ και την επόμενη χρονιά, η οποία θα βρει τους «ασπρόμαυρους» στη Σούπερ Λίγκ, ο Λαρισαίος μεσοεπιθετικός με δηλώσεις του εμφανίστηκε ιδιαίτερα χαρούμενος για αυτή την εξέλιξη, αναφέροντας «Θέλω να συνεχίσω και του χρόνου, την καλή σεζόν που έκανα φέτος με τον ΟΦΗ».

Η χαρά του έμπειρου μεσοεπιθετικού για την επέκταση της συνεργασίας με τον ΟΦΗ δεν μπορούσε να κρυφτεί με τον ίδιο να εύχεται η επόμενη σεζόν να είναι καλύτερη, χαρακτηρίζοντας την και ως ευκαιρία για να γίνει κάτι «καλό».

«Το ήθελα πολύ. Για αυτό ήρθα πέρσι στην ομάδα άλλωστε. Για να επιστρέψω μαζί της στην Σούπερ Λίγκ. Είμαι πολύ χαρούμενος που όλα πήγαν καλά. Είμαι χαρούμενος όμως, γιατί στην ομάδα μένουν και τα περισσότερα παιδιά, που ανεβάσαμε την ομάδα. Περάσαμε μαζί δύσκολες στιγμές και τελικά τα καταφέραμε».

 «Ελπίζω η χρονιά να είναι καλύτερη σε όλους τους τομείς. Είναι μεγάλη ευκαιρία για τον ΟΦΗ να κάνει κάτι καλό. Η ομάδα έχει τα φόντα» 

Για τη φετινή χρονιά με τον ΟΦΗ λέει ότι «ήταν μια σπουδαία χρονιά για μένα και θέλω να έχει συνέχεια. Είχα αποτελεσματικότητα και είμαι ικανοποιημένος. Εύχομαι να κάνω την ίδια και καλύτερη χρονιά και του χρόνου στην Σούπερ Λίγκ».

Κλείνοντας, θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα στο φίλαθλο κόσμο του ΟΦΗ αναφέροντας «τους θέλουμε δίπλα μας όλη τη χρονιά. Σε κάθε παιχνίδι το Γεντί Κουλέ πρέπει να είναι γεμάτο!».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News