ΟΦΗ

Κοντά στον ΟΦΗ η Περιφέρεια

Τον Περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρο Αρναουτάκη θέλησε να ευχαριστήσει για μια ακόμα φορά ο ΟΦΗ, για την συνεχή και έμπρακτη συμπαράσταση του, στα θέματα της «ασπρόμαυρης» ομάδας.

Ο αντιπρόεδρος του ΟΦΗ Κώστας Καζανάκης και ο μέτοχος της ΠΑΕ Γιάννης Βάβουλάς, στην συνάντηση που είχαν με τον κ. Αρναουτάκη, για θέματα αναφορικά με το γήπεδο του ΟΦΗ, διέκριναν για μια ακόμη φορά την ειλικρινή επιθυμία του να βοηθήσει την προσπάθεια του ΟΦΗ, ο οποίος θα εκπροσωπήσει την Κρήτη, τη νέα περίοδο στην Σούπερ Λίγκ.

Στην συνάντηση συμμετείχαν ακόμη, δυο ακόμη στελέχη της Περιφέρειας, τα οποία βρίσκονται πάντοτε κοντά στην ομάδα. Ο εντεταλμένος Συμβούλος Αναπτυξιακού Σχεδιασμού Γιώργος Μαρής και ο εντεταλμένος Συμβούλος Αθλητισμού της Περιφέρειας Κρήτης Νίκος Συριγωνάκης.

Όσον αφορά στα θέματα που αφορούν τα τμήματα υποδομής του συλλόγου, υπήρξε συνάντηση στο ΒΑΚ ανάμεσα στο Νίκο Παπαδόπουλο αλλά και τον επικεφαλή των ομάδων Κ20,Κ17,Κ15 Μανώλη Πατεμτζή.

Επιπρόσθετα, συνεχίζονται οι εργασίες και οι βελτιωτικές παρεμβάσεις στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, ώστε να είναι έτοιμο στην πρώτη συγκέντρωση της ομάδας στις 2 Ιουλίου.

Σχόλια