ΟΦΗ

Πατεμτζής: «Είναι μεγάλη ευθύνη»

Ο Μανόλης Πατεμτζής ανέλαβε επικεφαλής όλων των τμημάτων υποδομής του ΟΦΗ, ενώ θα είναι και προπονητής στην ομάδα Κ20.

Ουσιαστικά θα έχει τη γενική διεύθυνση, ενώ με δικές του επιλογές θα στελεχωθούν τεχνικά οι ομάδες Κ20, Κ17 και Κ15, σε ένα διαφορετικό μοντέλο λειτουργίας.

Ο έμπειρος τεχνικός τόνισε για την επιστροφή στην ομάδα του Ηρακλείου και μάλιστα σε ένα ιδιαίτερα ευαίσθητο και σημαντικό κομμάτι: «Είναι η πιο υπεύθυνη και δύσκολη δουλειά που αναλαμβάνω. Ξέρω τις δυσκολίες, γιατί ο ΟΦΗ τρία χρόνια ήταν στις μικρότερες κατηγορίες και πρέπει να οργανωθεί σημαντικά σε όλο αυτό και να βάλει υψηλούς στόχους, αντάξιους του ονόματος της ομάδας μας. Ωστόσο, θα χρειαστούμε να έχουμε υπομονή ώστε πάλι μέσα από τη δουλειά να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε ποδοσφαιριστές για την πρώτη ομάδα».

Για την κεντρική φιλοσοφία και τον τρόπο που σκέφτεται να λειτουργήσει: «Με νέα παιδιά και μέσα από τη σκληρή δουλειά, θα προσπαθήσω  να τα βοηθήσω, ώστε να γίνουν καλύτεροι και σαν παίκτες και σαν άνθρωποι και κάποιοι από αυτούς να επανδρώσουν την πρώτη ομάδα».

Για τα συναισθήματα του και το Νίκο Παπαδόπουλο πρόσθεσε: «Θα δουλέψω στην ομάδα που αγαπώ. Ο Νίκος είναι ένας προπονητής, ο οποίος είναι αρκετά οργανωτικός, δουλευταράς και πιστεύω ότι μέσα από τη συνεργασία  που θα έχουμε, θα φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα, που δεν είναι άλλο από τον εμπλουτισμό, της ομάδας μας με νέα παιδιά από την Κρήτη».

Κλείνοντας, αναφέρθηκε στην επιστροφή των Κρητικών στην Σούπερ Λίγκα: «Είναι μια μεγάλη επιτυχία, μετά από τρία πέτρινα χρόνια και πιστεύω ότι μέσα από συνετές κινήσεις και επιλογές, η ομάδα μας, θα μεγαλουργήσει ξανά».

Σχόλια