Ο Μανόλης Πατεμτζής στις ομάδες υποδομής του ΟΦΗ

ΟΦΗ
Ο Μανόλης Πατεμτζής στις ομάδες υποδομής του ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επιστροφή  σε γνωστά λημέρια για τον Μανόλη Πατεμτζή που αναλαμβάνει τις ομάδες υποδομής του ΟΦΗ...

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Στο πρόσωπο του Μανόλη Πατεμτζή , βρήκε η διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, τον άνθρωπο που θα αναλάβει την οργάνωση των τμημάτων υποδομής, που θα είναι υπό τη σκέπη της ΠΑΕ την προσεχή αγωνιστική περίοδο.

Ο λόγος για τις ομάδες Κ20, Κ17 και Κ15, οι οποίες θα συμμετάσχουν στα αντίστοιχα πρωταθλήματα της Σούπερ Λίγκ.

Ο παλαίμαχος άσος του ΟΦΗ, θα είναι εκείνος που θα αναλάβει την οργάνωση και τη στελέχωση, των τμημάτων αυτών , με τους προπονητές που θα επιλέξει ο ίδιος.

Η συμφωνία του Μανόλη Πατεμτζή, επικυρώθηκε μετά από συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Γιώργο Αλετρά και …έπιασε αμέσως δουλειά.

Ο Μανόλης Πατεμτζής θα αναλάβει τις συζητήσεις με τους προπονητές που εργάστηκαν πέρσι στον ΟΦΗ και θα καταθέσει την πρόταση του τις επόμενες ημέρες στην διοίκηση της ομάδας, για το ποιοι από αυτούς θα αξιοποιηθούν στα τμήματα υποδομής της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925.

Η ΠΑΕ στην ανακοίνωση της συνεργασίας με τον Μανόλη Πατεμτζή, αναφέρει στην επίσημη σελίδα της στο Facebook ότι:

«Και ο Μανόλης Πατεμτζής στο team του ΟΦΗ μας!

Ένα ακόμη παιδί του Γκέραρντ κοντά μας.

Μανόλη, καλώς ήρθες και πάλι στον ΟΦΗ μας!

Ο Μανόλης Πατεμτζής γεννήθηκε στις 22/4/1964. Επαιξε ποδόσφαιρο στον ΟΦΗ και τον Ηρόδοτο. Σαν προπονητής εργάστηκε στον ΟΦΗ ως συνεργάτης του Γιάννη Σαμαρά και του Ζντένεκ Σκάζνι. Με τον τελευταίο εργάστηκε και στον Παναθηναικό. Στα 20 χρόνια που είναι προπονητής, έχει εργαστεί σε πολλές ομάδες της Κρήτης. Εργοτέλη, ΠΟΑ,Ηρόδοτο, ΠΑΝΟΜ, Γιούχτα, ΑΕ Μυλοποτάμου, Ερμή Ζωνιανών."

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News