Τελική ευθεία με Κυριακίδη, στο… κάδρο και ο Τριάδης για τα άκρα της επίθεσης

Ποδόσφαιρο
Τελική ευθεία με Κυριακίδη, στο… κάδρο και ο Τριάδης για τα άκρα της επίθεσης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι μεταγραφικές υποθέσεις έρχονται όλο και πιο έντονα στο προσκήνιο για τον ΟΦΗ, καθώς οι συζητήσεις με τους πρώτους στόχους είναι στην τελική ευθεία.

Οι τελευταίες πληροφορίες λένε ότι αυτή την εβδομάδα είναι πολύ πιθανό να υπάρχει οριστική κατάληξη με κάποια από τις περιπτώσεις που απασχολούν.

Μάλιστα, τη δεδομένη χρονική ο Παύλος Κυριακίδης φαίνεται ότι βρίσκεται κοντά στην τελική συμφωνία με τον ΟΦΗ, καθώς οι επαφές έχουν προχωρήσει αρκετά. Ο πολυσύνθετος μέσος μένει ελεύθερος από τον Ατρόμητο στις 30 Ιουνίου (τουλάχιστον με τα επίσημα στοιχεία από την Σούπερ Λίγκα) και ο Νίκος Παπαδόπουλος έχει ήδη συζητήσει μαζί του.

Οι δύο άνδρες ανέλυσαν τον αγωνιστικό ρόλο που θα έχει στην ομάδα του Ηρακλείου, ενώ γνωρίζονται πολύ καλά από την κοινή τους θητεία στον Ηρακλή. Ο Κυριακίδης που πιθανότατα θα είναι η πρώτη μεταγραφή των Κρητικών, αγωνίζεται κυρίως ως ανασταλτικός μέσος, ενώ με την ίδια ευχέρεια καλύπτει την δεξιά πτέρυγα ως μπακ-χαφ.

Από κει και πέρα, οι προτάσεις για ποδοσφαιριστές πέφτουν… βροχή. Σύμφωνα με πληροφορίες το ενδιαφέρον έχει κεντρίσει το όνομα του Παναγιώτη Τριάδη, χωρίς προς το παρών να υπάρχει κάτι χειροπιαστό.

Ο 25χρονος ακραίος μεσοεπιθετικός έμεινε ελεύθερος από την Ξάνθη, με την οποία αγωνίστηκε για μία 6ετία στην Σούπερ Λίγκα. Στο πρωτάθλημα που τέλειωσε πριν από μερικές εβδομάδες είχε 19 συμμετοχές και 3 ασίστ, ενώ διακρίνεται για την ταχύτητα και την τεχνική του.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News