default-image

Φαζός: «Θα δώσω το 100%»

Ποδόσφαιρο
Φαζός: «Θα δώσω το 100%»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Μανόλης Φαζός είναι ένας ποδοσφαιριστής που βγήκε από τα… σπλάχνα του ΟΦΗ και η ανανέωση συνεργασίας με την ομάδα ήταν κάτι που ήθελε.

Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας δεν έκρυψε την χαρά του που θα αγωνιστεί στην Σούπερ Λίγκα με την ομάδα του Ηρακλείου: «Επιστρέφω μαζί με την ομάδα, ξανά στην Σούπερ Λίγκ. Αυτό τα λέει όλα. Ήταν τρία δύσκολα χρόνια για όλους μας, στις μικρές κατηγορίες. Ο ΟΦΗ δεν ανήκει εκεί. Επέστρεψε εκεί που αξίζει να βρίσκεται και χαίρομαι και επιστρέφω και εγώ στην Σούπερ Λίγκα, με τον ΟΦΗ. Είναι κάτι που το ήθελα πολύ και είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος για αυτό».

Για τον προσωπικό του στόχο υπογράμμισε: «Θα συνεχίσω να δίνω το 100% στην προπόνηση και στα παιχνίδια, περιμένοντας πάντα την ευκαιρία. Ευχαριστώ τους ανθρώπους της ομάδας για την εμπιστοσύνη και θα προσπαθήσω τη νέα περίοδο, να δώσω ότι περισσότερο έχω για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

Κλείνοντας, έστειλε μήνυμα στον φίλαθλο κόσμο: «Τους θέλουμε ακόμα περισσότερο δίπλα μας. Φέτος δείξαμε ότι όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε πολλά. Πιστεύω ότι το ίδιο θα κάνουμε και του χρόνου».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News