ΟΦΗ

Πωλήθηκαν ήδη 150 διαρκείας του ΟΦΗ

Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας του ΟΦΗ ενόψει της νέας χρονιάς, που θα βρει την ομάδα του Ηρακλείου στην Σούπερ Λίγκα, έχει ξεκινήσει με ικανοποιητικούς ρυθμούς. Ήδη έχουν «φύγει» περίπου 150 διαρκείας και εντάσσονται στο πρόγραμμα προνομιακής τιμής που έχει ισχύ για τους αγοραστές ως τις 15 Ιουνίου.

Όπως είχε τονιστεί από τους διοικούντες στην τελευταία συνέντευξη Τύπου, τα έσοδα που υπάρχουν σ’ αυτή τη φάση από τα διαρκείας είναι πολύ σημαντικά για τις υποχρεώσεις της ΠΑΕ, καθώς πρόκειται για μια «νεκρή περίοδο» σε ότι αφορά την εισροή χρημάτων στα ταμεία.

Τα εισιτήρια διαρκείας που έχουν πουληθεί, αφορούν κατόχους θέσεων για τις θύρες 2,3,7 και 8.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τα προμηθεύονται καθημερινά από τα γραφεία της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας και του ΑΦΜ.

Οι προνομιακές τιμές των εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2018-19 έχουν ως εξής:

*Για τη θύρα 1 η κανονική τιμή είναι 120 ευρώ και η προνομιακή διαμορφώνεται στα 100 ευρώ.

*Για τις θύρες 2 και 3 η κανονική τιμή είναι 300 ευρώ και η προνομιακή 250 ευρώ.

*Για τη θύρα 7 η κανονική τιμή θα είναι 400 ευρώ και η προνομιακή 350 ευρώ.

*Για τη θύρα 8 η κανονική τιμή θα είναι 300 ευρώ και η προνομιακή 250.

*Για τη θύρα 9 (κάτω διάζωμα) η κανονική τιμή είναι 400 ευρώ και η προνομιακή 350.

*Για τη θύρα 9 (πάνω διάζωμα) η κανονική τιμή είναι 700 ευρώ και η προνομιακή 600.

*Για τις θύρες 4,5 θα γίνει μια συζήτηση με τους οργανωμένους φιλάθλους, σε ότι αφορά την τιμή. Ενώ για τη θύρα 6 δεν έχει ακόμη ληφθεί οριστική απόφαση.

Να σημειωθεί ότι οι περσινοί κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας, θα έχουν δικαίωμα προνομιακής τιμής, εφ’ όσον ανανεώσουν την θέση τους μέχρι τις 15 Ιουνίου. Αν όχι, τότε θα έχουν δικαίωμα να ανανεώσουν την θέση τους με την κανονική τιμή, μέχρι τις 4 Αυγούστου.

Σχόλια