Στη φιέστα του Ηροδότου αντιπροσωπεία του ΟΦΗ

ΟΦΗ
Στη φιέστα του Ηροδότου αντιπροσωπεία του ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συγχαρητήρια στον Ηρόδοτο, για την άνοδο του στην Football league, έδωσε αντιπροσωπεία της διοίκησης της ΠΑΕ ΟΦΗ, που παραβρέθηκε στην φιέστα που έγινε στην Αλικαρνασσό.

Εκ μέρους του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΟΦΗ, ο αντιπρόεδρος Κώστας Καζανάκης συνεχάρη τον πρόεδρο του Ηροδότου Στέλιο Σωκιανό, αλλά και τον προπονητή του Ηροδότου Μανόλη Παπαματθαιάκη και ευχήθηκε, ανάλογες επιτυχίες και στο μέλλον.

Με δήλωση του, στην επίσημη σελίδα της ομάδας, στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας  ο Κώστας Καζανάκης ανέφερε ότι «αξίζουν συγχαρητήρια στον Ηρόδοτο, για αυτό το οποίο πέτυχε. Τους ευχόμαστε καλή πορεία στην Β’ Εθνική. Ο ΟΦΗ ήταν, είναι και θα είναι κοντά σε όλα τα σωματεία της Κρήτης».

Εκ μέρους της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, στην φιέστα του Ηροδότου, παραβρέθηκαν ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Κώστας Καζανάκης, ο μέτοχος και πρώην μέλος του Δ.Σ. Μανόλης Κουμαντάκης, γιατρός της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Γιώργος Στεφανουδάκης, ο Δημήτρης Αποστολάκης και ο Νίκος Ανδριαδάκης.

Παράλληλα η διοίκηση της ομάδας συνεχάρη τον Γιούχτα για την άνοδό του: «Η  ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στο φίλο σωματείο του Γιούχτα, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Α1 ΕΠΣΗ και την άνοδο στην Γ’ Εθνική. Είναι μια ακόμη επιτυχία, η οποία συμβάλει στην αναβάθμιση του Ηρακλειώτικου ποδοσφαίρου».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News