«Κλείδωσαν» οι στόχοι στον ΟΦΗ

ΟΦΗ
«Κλείδωσαν» οι στόχοι στον ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στον “πυρετό” του σχεδιασμού για την επόμενη αγωνιστική περίοδο κινούνται στις τάξεις του ΟΦΗ. Το μεταγραφικό σκέλος μπαίνει πλέον πολύ δυναμικά στο... κάδρο, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν “κλειδώσει” τέσσερις βασικοί στόχοι. Την ίδια ώρα, μέσα στην εβδομάδα που ξεκινά σήμερα αναμένεται να ολοκληρωθούν οι επαφές για ανανεώσεις και αποχωρήσεις.

Η ενίσχυση του ρόστερ έρχεται λοιπόν στο προσκήνιο, αφού οι επαφές με κάποιους παίκτες είναι ήδη αρκετά προχωρημένες. Από τη λίστα του Νίκου Παπαδόπουλου έχουν αξιολογηθεί ως απαραίτητες τέσσερις συγκεκριμένες περιπτώσεις, που κατ’ επέκταση βρίσκονται στην πρώτη θέση των επιλογών ανά θέση.

Πρόκειται για τρεις Έλληνες που προέρχονται από καλή χρονιά στη φετινή Σούπερ Λίγκα και ένα Ευρωπαίο κεντρικό αμυντικό, που έχει περάσει το σχετικό “σκανάρισμα” του έμπειρου προπονητή. Οι εγχώριοι στόχοι είναι ένας ακραίος μεσοεπιθετικός, ένας κεντρικός μέσος και ένας επιθετικός περιοχής. Οι συζητήσεις αναμένεται τις επόμενες ημέρες να μπουν στο τελικό στάδιο και, όπως όλα δείχνουν, δε θα αργήσουν οι ανακοινώσεις. Βέβαια, αυτές δε θα είναι οι μοναδικές κινήσεις, αφού δεδομένη θεωρείται η απόκτηση τερματοφύλακα και αριστερού ακραίου μπακ.

Για την επιθετική γραμμή, μετά την ανανέωση της συνεργασίας με τον Πάτρικ Βουό, το ιδανικό σενάριο θα ήταν η παραμονή του Δημήτρη Μάνου έστω και με δανεισμό. Αυτή, όμως, είναι μια υπόθεση που ενδεχομένως θα αποδειχτεί χρονοβόρα και έτσι στον ΟΦΗ έχουν ήδη κάνει το... κουμάντο τους για είναι έτοιμοι.

Από ’κει και πέρα, σε ό,τι αφορά τις ανανεώσεις, οι βασικές εκκρεμότητες αφορούν τους Κουτσιανικούλη, Ποτουρίδη και Φαζό, ενώ συζήτηση θα γίνει και με τον Στρέζο για την τροποποίηση κάποιων όρων του συμβολαίου του. Οι παραπάνω υποθέσεις είναι σε καλό δρόμο, ενώ σε κάθε περίπτωση υπάρχει προεργασία με εναλλακτικές λύσεις.

Τέλος, σχετικά με τις αποχωρήσεις, Μονιάκης, Λεάλ, Πουρτουλίδης, Κοέλιο και Τοπούζης ήδη αναζητούν τον επόμενο “σταθμό” της καριέρας τους. Το ίδιο αναμένεται να συμβεί και με τον Παπατόλιο, ενώ με τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή δύσκολα θα ανανεωθεί το συμβόλαιο του Περογαμβράκη. Επίσης, στις ομάδες τους επιστρέφουν οι δανεικοί Μαχαίρας (Λεβαδειακός) και Βαφέας (Απόλλων Σμύρνης) και είναι σχεδόν απίθανο να γίνει κίνηση για το ίδιο καθεστώς.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News