Νάστος: «Να είμαστε ομάδα και οικογένεια και στη Super League»  

Αθλητισμός
Νάστος: «Να είμαστε ομάδα και οικογένεια και στη Super League»  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Ανέστης Νάστος ήταν τα τελευταία τρία χρόνια βασικό στέλεχος του ΟΦΗ στην προσπάθειά του να επανέλθει στη Super League.

 Οι δύο πλευρές ανανέωσαν τη συνεργασία τους για τα δύο επόμενα χρόνια και όπως χαρακτηριστικά είπε ο ποδοσφαιριστής στο επίσημο σάιτ του συλλόγου, «είναι δυνατόν να μην ήθελα να μείνω στον ΟΦΗ;», ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε: «Ευχαριστώ τον προπονητή μου, το Νίκο Παπαδόπουλο, αλλά και τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη. Ξέρουν καλά τι σημαίνει για μένα ο ΟΦΗ. Είμαι τρία χρόνια στην ομάδα και θέλω να μείνω πολύ περισσότερα».

Αναφερόμενος στη νέα σεζόν και την επιστροφή του ΟΦΗ στη Super League, ο Ανέστης Νάστος είπε: «Θα πρέπει να συνεχίσουμε αυτό που κάναμε φέτος. Το πιο σημαντικό, είναι να είμαστε ομάδα, όπως είμαστε φέτος. Να είμαστε ομάδα, όπως φέτος και οικογένεια. Αυτό που χτίσαμε φέτος, πρέπει να το διαφυλάξουμε. Με καλά αποδυτήρια και καλό κλίμα, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα» επισημαίνει ο 29χρονος μέσος.

Για τον Ανέστη Νάστο, δεν είναι η πρώτη φορά που θα βρεθεί στην Σούπερ Λίγκ, καθώς το έχει κάνει μια ακόμη φορά στο παρελθόν με την Κέρκυρα, χωρίς μεγάλη συμμετοχή. «Τώρα είναι διαφορετικά, γιατί θα είναι με τον ΟΦΗ. Είναι ένα καλύτερο πρωτάθλημα, με καλύτερη ποιότητα και συνθήκες. Με μεγάλες ομάδες, όπως είναι και ο ΟΦΗ, ο οποίος επιστρέφει στην κατηγορία που αξίζει να βρίσκεται».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News