Οι επόμενες ανανεώσεις στον ΟΦΗ και η διαμόρφωση της μεταγραφικής λίστας

Ποδόσφαιρο
Οι επόμενες ανανεώσεις στον ΟΦΗ και η διαμόρφωση της μεταγραφικής λίστας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων, στον ΟΦΗ όλο το βάρος πέφτει στον σχεδιασμό ενόψει Σούπερ Λίγκας. Μάλιστα, τα επόμενα... βήματα αναμένεται να “τρέξουν” με γοργούς ρυθμούς, καθώς οι διοικούντες θέλουν αυτήν την εβδομάδα να “κλείσουν” αρχικά το μέτωπο των ανανεώσεων.

Έτσι, μετά τον Ντίνα, τη... σκυτάλη αναμένεται να πάρουν οι Αργυρόπουλος, Βουό, Νάστος και Κουτσιανικούλης. Στην παρούσα φάση, αυτές οι υποθέσεις είναι στην “πρώτη γραμμή”, ενώ ένα δεύτερο στάδιο κουβέντας θα γίνει με τον Ποτουρίδη. Υπάρχουν βέβαια και κάποιες... ανοιχτές περιπτώσεις, για τις οποίες θα υπάρξει τελική εισήγηση από τον Νίκο Παπαδόπουλο.

Το γεγονός ότι έρχονται σε δεύτερο χρόνο έχει να κάνει και με το μεταγραφικό πλάνο. Η λίστα περιλαμβάνει «διευθύνσεις και ονόματα», όμως πρόκειται για μια ευμετάβλητη διαδικασία, που συχνά δημιουργεί διαφοροποιήσεις. Αυτή μπορεί, λοιπόν, να αφορά και παίκτες που περιμένουν στο... ακουστικό τους για σχετική ειδοποίηση.

Εξωτερικό υπό προϋποθέσεις

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να φιξαριστούν και αρκετά πράγματα οργανωτικού χαρακτήρα, όπως φυσικά και όσα αφορούν στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Το ραντεβού για την έναρξη των προπονήσεων έχει δοθεί στις 2 Ιουλίου, ενώ σοβαρή είναι η πιθανότητα ένα μεγάλο μέρος να γίνει στο εξωτερικό.

Αυτό βέβαια θα συμβεί υπό προϋποθέσεις, που έχουν να κάνουν με το οικονομικό και ουσιαστικά θα αποτελέσει το “κλειδί”, ενώ έχει να κάνει και με τον προγραμματισμό φιλικών αγώνων. Οι συζητήσεις είναι σε εξέλιξη και σύντομα αναμένεται να υπάρχουν νεότερα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News