«Δυνατοί και στην Σούπερ Λίγκα»

Ποδόσφαιρο
«Δυνατοί και στην Σούπερ Λίγκα»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διπλά δικαιωμένος αισθάνεται ο Θανάσης Ντίνας μετά την ανανέωση της συνεργασίας με τον ΟΦΗ.

Τόσο για την άνοδο της ομάδας, όσο και για την επιλογή του να έρθει στο Ηράκλειο τον περασμένο Ιανουάριο.

Αρχικά ανέφερε σχετικά στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας: «Αισθάνομαι δικαιωμένος για την άνοδο του ΟΦΗ και την επιλογή μου να έρθω στην ομάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος που ανανέωσα. Ήταν κοινή επιθυμία και έγινε πραγματικότητα».

Για τη χρονιά που τέλειωσε υπογράμμισε: «Ήταν μια δύσκολη χρονιά, αλλά τα καταφέραμε δίκαια. Πήραμε δίκαια και την άνοδο και το πρωτάθλημα. Η ομάδα πέρασε δύσκολες στιγμές, αλλά τελικά είμαστε όλοι δικαιωμένοι».

Ο ίδιος έχει εμπειρία από την Σούπερ Λίγκα και τονίζει για τις διαφορές με την δεύτερη κατηγορία: «Πρέπει να ξεκουραστούμε και να παρουσιαστούμε έτοιμοι. Έχουμε  μια δύσκολη χρονιά μπροστά μας τώρα. Άλλο πρωτάθλημα η Football league και άλλο η Σούπερ Λίγκα. Πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι και δυνατοί».

Κλείνοντας, αναφέρθηκε στο «δέσιμο» με τον φίλαθλο κόσμο: «Τους ευχαριστώ για την αγάπη τους. Τα αισθήματα είναι αμοιβαία. Ο κόσμος πέρασε δύσκολες στιγμές, με όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα. Τα αφήνουμε πίσω όλα αυτά και κοιτάμε το μέλλον. Ο ΟΦΗ επιστρέφει εκεί που αξίζει. Όλοι μαζί του χρόνου, μπορούμε να έχουμε και πάλι μια πετυχημένη χρονιά».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News