ΟΦΗ - Σπάρτη 5-0 (τελικό)

ΟΦΗ
ΟΦΗ - Σπάρτη 5-0 (τελικό)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πέφτει σήμερα η αυλαία στο πρωτάθλημα της Football League, με τον ΟΦΗ να υποδέχεται στο "Γεντί Κουλέ" τη Σπάρτη, σε ένα παιχνίδι που οι"ασπρόμαυροι" θέλουν τη νίκη  με σκοπό την κατάκτηση του τίτλου, μετά και την μαθηματική εξασφάλιση της ανόδου.

Μείνετε στο neakriti.gr για λεπτό προς λεπτό ενημέρωση...

*Πριν τη σέντρα το συγκρότημα του Γιώργου Γλυκοκόκαλου με τα τραγούδια «ενενήντα χρόνια ασπρόμαυρης ζωής» και «ανάψαμε φωτιά και μεγαλώνει» ξεσήκωσε τον κόσμο που βρισκόταν από νωρίς στις κερκίδες του «Γεντί Κουλέ» σε μια λυτή τελετή ενώ παράλληλη χόρεψε το συγκρότημα του Λαογραφικού Όμιλου, Λάζαρος και Μανώλης Χνάρης.

Επίσης, λίγες στιγμές πριν την έναρξη της αναμέτρησης, σε μια έντονα συναισθηματικά στιγμή, όλοι οι παίκτες του ΟΦΗ, βασικοί και αναπληρωματικοί συγκεντρώθηκαν και φώναξαν όλοι μαζί ΟΦΗ!

Ο πρόδερος της Football league, Λεωνίδας Λεουτσάκος παρακολουθεί το παιχνίδι από τα επίσημα του γηπέδου μαζί με τους Αντιπροέδρους του ΟΦΗ, Γιάννη Πολεμαρχάκη και Γιάννη Καζανάκη.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΟΦΗ (Ν. Παπαδόπουλος): Στρέζος, Νάστος, Λεάλ(69' Πορτουλίδης), Βουό, Μάνος(71' Περογαμβράκης), Παπαστεριανός, Κομεσίδης, Κοιλιάρας(74' Μονιάκης), Μπολάκης, Κουτσιανικούλης, Ποτουρίδης.

Αναπληρωματικοί: Παναγιώτου, Aργυρόπουλος, Φαζός, Μονιάκης, Ντίνας, Περογαμβράκης, Πουρτουλίδης.

Σπάρτη (Ζ. Στοΐνοβιτς): Μπακοδήμος, Καζβιρόπουλος, Κωστάκης(67' Μπέζας), Μουζακίτης, Κολτσίδας, Βοσνακίδης, Γραικός(59' Ρο'ύμπος), Τσιόφου, Σάββα, Οικονομόπουλος, Δοδοντσάκης.

Αναπληρωματικοί: Τρακάκης, Μπέζας, Ρούμπος.

1' Σέντρα στο παιχνίδι

12' Γκολ για τον ΟΦΗ! Ο Κουτσιανικούλης από αριστερά, βρήκε ωραία τον Μάνο και ο πρώτος σκόρερ του ΟΦΗ από το ύψος του πέναλτι δεν δυσκολεύτηκε να δώσει το προβάδισμα στους "ασπρόμαυρους".

19' Ευκαιρία με τον Μάνο για το 2-0 μέσα από την περιοχή, έδιωξε σε κόρνερ ο Μπακοδήμος

21' Υπέροχη μπαλιά από τον Λεάλ, προς τον Κουτσιανικούλη, ο οποίος από πολύ καλή θέση έκανε άσχημο σουτ και η μπάλα πέρασε αρκετά μέτρα άουτ από την εστία της Σπάρτης

25' Γκολ για τον ΟΦΗ! Δεύτερο τέρμα στην αναμέτρηση με σκόρερ ξανά τον Δημήτρη Μάνο, ο οποίος με δυνατό βολέ από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της εστίας του ανήμπορου να αντιδράσει, Μπακοδήμου

41' Δίχως κάποια μεγάλη στιγμή και για τις δύο ομάδες, Ο ΟΦΗ διατηρεί την υπεροχή στο παιχνίδι ενώ η ομάδα της Σπάρτης προσπαθεί όσο μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στην αμυντική λειτουργία του ΟΦΗ και να βρεθεί κοντά στην εστία του Στρέζου.

Τέλος πρώτου ημιχρόνου

45' Έναρξη δευτέρου μέρους

50’ Πρώτη καλή στιγμή για τον ΟΦΗ στο δεύτερο μέρος. Ο Μάνο έπιασε δυνατή κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι όμως ο τερματοφύλακας της Σπάρτης αποσόβησε τον κίνδυνο

51’ Ένα λεπτό αργότερα, ο Μάνος στη καρδιά της άμυνας της Σπάρτης αστόχησε από κοντά για το 3-0 καθώς έστειλε τη μπάλα άουτ.

57' Πρώτη τελική για την Σπάρτη στην αναμέτρηση. Η Σπάρτη βγήκε στην αντεπίθεση με τον Τσιόφου, όμως το πλασέ του παίκτη των φιλουξενουμένων, από αρκετά καλή θέση δεν ανησύχισε τον Στρέζο.

64' Γκόλ για τον ΟΦΗ! Ο Κουτσιανικούλης από αριστερά μέσα στην περιοχή δεν δυσκολέυτηκε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα και να διαμορφώσει το 3-0.

68' Γκολ για τον ΟΦΗ! Παράλληλη πάσα του Κοιλιάρα από αριστερά, ο Μάνος με πλασέ στη κίνηση θα ανεβάσει το δείκτη του σκορ στο 4-0, με τον ίδιο να σημειώνει το τρίτο προσωπικό του τέρμα στην αναμέτρηση.

70' Γκολ για τον ΟΦΗ! Σουτ του Κουτσιανικούλη έξω από την περιοχή, η μπάλα καταλήγει στον Παπαστεριανό, ο οποίος από κανονική θέση διαμορφώνει το 5-0.

Τρία λεπτά οι καθυστερήσεις

Τέλος στο παιχνίδι. Ο ΟΦΗ επιστρέδει ως πρωταθλητής στη Σουπερ Λιγκ, έχουν ξεκινήσει τα πανηγύρια στο "Γεντί Κουλέ". Ο κόσμος αποθεώνει ήδη τους παίκτες.

Σιγά Σιγά θα ξεκινήσει η φιέστα στο "Γεντί Κουλέ" ενώ οι παίκτες έχουν πάει στα αποδυτήρια για να φορέσουν τη μπλούζα του... πρωταθλητή.

Οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο με τα μαλλιά βαμμένα σε χρώμα… ασπρόμαυρο, γνωρίζοντας παράλληλα την αποθέωση από τον κόσμο.

Στη συνέχεια μαζί με το Νίκο Παπαδόπουλο σήκωσαν το κύπελλο ενώ σε μια άκρως συγκινητική στιγμή για κάθε ομιλήτη, ο Νίκος Παπαδόπουλος πήρε το τρόπαιο και κατευθύνθηκε προς τη θύρα 9, παραθέτοντας το στην θέση του Ευγένιου Γκέραρντ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News