Δεν προχώρησε η συμφωνία με Παπαβασιλείου για την ακαδημία

Ποδόσφαιρο
Δεν προχώρησε η συμφωνία με Παπαβασιλείου για την ακαδημία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Νίκκι Παπαβασιλείου ήταν προ των πυλών της ακαδημίας του ΟΦΗ, όμως απέσυρε την πρόταση του και έτσι δεν τελεσφόρησε η συμφωνία με τον Ερασιτέχνη, παρότι προφορικά είχαν καταλήξει σε ένα κεντρικό πλάνο.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και άλλοτε προπονητής της ομάδας του Ηρακλείου, θα αναλάμβανε τη γενική εποπτεία των τμημάτων και όλες οι συζητήσεις που έγιναν το προηγούμενο διάστημα είχαν θετικό πρόσημο.

Άλλωστε, το σχέδιο που παρουσίασε ο Κύπριος τεχνικός στους ανθρώπους του Ερασιτέχνη ήταν ιδιαίτερα ελκυστικό, όμως η υπόθεση οδηγήθηκε τελικά σε «ναυάγιο», αφού υπήρξε καθυστέρηση στην διεκπεραίωση κάποιων βασικών ζητημάτων.

Ο Νίκκι Παπαβασιλείου συναντήθηκε τόσο με τους ανθρώπους της ΠΑΕ το προηγούμενο διάστημα, όσο και με το Νίκο Παπαδόπουλο, συζητώντας όλες τις πτυχές του εγχειρήματος σε θετικό κλίμα.

Ο μεγάλος προβληματισμός αφορούσε την κατάσταση των γηπέδων στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, όπου τα απαραίτητα έργα βελτίωσης πέρα από το μεγάλο κόστος, απαιτούσαν και μεγάλο χρόνο αναμονής.

Στις τάξεις του Ερασιτέχνη ΟΦΗ καλούνται πλέον να βρουν λύση για τις ακαδημίες, χωρίς να αποκλείεται να υπαχθούν στην ΠΑΕ, όπως έχει προτείνει ο Νίκος Παπαδόπουλος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News