Παπαστεριανός: «Έγινε πράξη η κοινή μας επιθυμία»

Ποδόσφαιρο
Παπαστεριανός: «Έγινε πράξη η κοινή μας επιθυμία»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Μανόλης Παπαστεριανός θα φοράει τη φανέλα του ΟΦΗ και στην Σούπερ Λίγκα, με τον ίδιο να εκφράζει την ικανοποίηση του για αυτό το γεγονός.

Ο έμπειρος μέσος επισήμανε ότι η συμφωνία αυτή είναι κάτι που ήθελαν και οι δύο πλευρές.

Αρχικά υπογράμμισε: «Από την πρώτη μέρα που ήρθα στην ομάδα, είχα πει, ότι ο στόχος μου είναι να επιστρέψω με τον ΟΦΗ στην Σούπερ Λιγκ, όπως και έγινε. Φέτος έπαιξα πρώτη φορά στην καριέρα μου στη Β’ Εθνική και το έκανα για τον ΟΦΗ. Χαίρομαι που όλα πήγαν καλά και τόσο εγώ, όσο και ο ΟΦΗ επιστρέφουμε στην μεγάλη κατηγορία. Έγινε αυτό που ήθελα και εγώ και η ομάδα».

Για την ετοιμότητα της ομάδας του Ηρακλείου ενόψει των αυξημένων απαιτήσεων πρόσθεσε: «Είναι μια κατηγορία με μεγαλύτερες απαιτήσεις, αλλά νομίζω ότι είμαστε έτοιμοι. Θα χρειαστεί να γίνουν κάποιες κινήσεις, αλλά γενικά πιστεύω ότι η ομάδα έχει όλα τα εφόδια για μια καλή πορεία στην Σούπερ Λιγκ».

Τέλος, μίλησε για τη δική του επάνοδο στην πρώτη τη τάξει κατηγορία: «Έχω παίξει 12 χρόνια στην Σούπερ Λιγκ. Εύχομαι του χρόνου να έχουμε την υγεία μας και να κάνουμε μια καλή χρονιά με την ομάδα, όπως ήταν και η φετινή, που είχαμε δυνατές και έντονες στιγμές».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News