ΟΦΗ

Ανανέωση και με Παπαστεριανό

ΟΦΗ και Παπαστεριανός θα πορευτούν και τη νέα χρονιά μαζί, καθώς η κρητική ΠΑΕ ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας τους.

«Στον ΟΦΗ μας, της Σούπερ Λίγκ και ο Μανόλης Παπαστεριανός!», αναφέρει η λιτή ανακοίνωση της ομάδας του Ηρακλείου, η οποία δείχνει να συνεχίζει με γοργούς ρυθμούς το χτίσιμο της ομάδας της νέας χρονιάς.

Η ανανέωση με τον Μανώλη Παπαστεριανό έρχεται να προστεθεί σ’ αυτές τον Οικονόμου και Μπολάκη, ενώ έπονται κι άλλες τις επόμενες ημέρες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΟΦΗ:

Μια πολύ σημαντική ανανέωση, ολοκλήρωσε  τη Δευτέρα (21/5) η ομάδα μας.

Ο Μανόλης Παπαστεριανός, μετά από συνάντηση που είχε με τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Κώστα Καζανάκη, έδωσε τα χέρια, για να παραμείνει στον ΟΦΗ, της Σούπερ Λίγκ.

Ο Μανόλης Παπαστεριανός, ήταν από τους βασικούς πρωταγωνιστές της φετινής πορείας του ΟΦΗ και από τους παίκτες, που είχαν τεθεί σε προτεραιότητα, για να παραμείνουν στην ομάδα μας, με βάση την εισήγηση της τεχνικής ηγεσίας.

Η συμφωνία του ΟΦΗ, με τον 31χρονο αμυντικό μέσο, είναι για ένα χρόνο.

Ο Μανόλης Παπαστεριανός, έχει μεγάλη εμπειρία από την Σούπερ Λίγκ, στην οποία έχει αγωνιστεί 12 χρόνια με Ηρακλή, Αρη, Βέροια και Ξάνθη.

Φέτος, έπαιξε για πρώτη φορά στην καριέρα του στην Β’ Εθνική με τον ΟΦΗ και πανηγύρισε την άνοδο στην  Σούπερ Λίγκ.

«Στον ΟΦΗ μας, της Σούπερ Λίγκ και ο Μανόλης Παπαστεριανός!  #ofi1925», ανέφερε η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 στην επίσημη σελίδα της στο Facebook ανακοινώνοντας την παραμονή του έμπειρου μέσου στον ΟΦΗ.

Σχόλια