ΟΦΗ

Μπολάκης: «Χαρούμενος που συνεχίζω…»

Δηλώσεις για την ανανέωση της συνεργασίας του με τον ΟΦΗ πραγματοποίησε ο Μανώλης Μπολάκης στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, με τον ίδιο να ευχαριστεί για την εμπιστοσύνη που έδειξαν προς το πρόσωπό του.

«Είμαι χαρούμενος που συνεχίζω στην ομάδα μου. Είχα συμβόλαιο για ένα ακόμη χρόνο και το επέκτεινα ένα ακόμη. Εγινε αυτό που ήθελα και εγώ, αλλά και ο ΟΦΗ» ανέφερε ο Μπολάκης, ο οποίος αναφέρθηκε και στην εξαιρετική χρονιά που έκανε φέτος με τον ΟΦΗ στο πρωτάθλημα της Football league.

«Η καλή μου εικόνα δεν είναι μόνο δικό μου θέμα, αλλά όλης της ομάδας. Ολη ομάδα με βοήθησε να πάω καλά. Όταν πηγαίνει καλά η ομάδα, πηγαίνουν και οι παίκτες. Ευχαριστώ τον προπονητή και τους συμπαίκτες μου για την εμπιστοσύνη και τη βοήθεια».

Για την άνοδο του ΟΦΗ στην Σούπερ Λίγκ, ανέφερε πως «είναι μια δίκαιη εξέλιξη 100%. Το αξίζαμε. Είμαστε η καλύτερη ομάδα. Περάσαμε δυσκολίες, αλλά όλα πήγαν καλά».

Ενώ για την δική του …επιστροφή στην Σούπερ Λίγκ, στην οποία αγωνίστηκε με τον ΟΦΗ πριν απ τρία χρόνια, τονίζει ότι «περάσαμε πολλά, στην Γ’ Εθνική και στην Β’. Χαίρομαι που θα ξαναπαίξω στην Σούπερ Λίγκ και εύχομαι αυτή τη φορά να πάω καλύτερα και εγώ και η ομάδα. Προσωπικά θα συνεχίσω  να δίνω το 100% όπως κάνω πάντα και να προσπαθώ για το καλύτερο».

Σχόλια