Ανανέωσε και ο Μπολάκης στον ΟΦΗ

ΟΦΗ
Ανανέωσε και ο Μπολάκης στον ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι ανανεώσεις των συμβολαίων των ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ έχουν μπει σε πρώτο πλάνο και οι ιθύνοντες της ομάδας έπειτα από την ανανέωση της συνεργασίας τους με τον Άγγελο Οικονόμου, φαίνεται πως έχουν συμφωνήσει σε όλα και με τον Μανώλη Μπολάκη, προκειμένου το συμβολαίου του νεαρού αμυντικού να επεκταθεί μέχρι το 2020.

Ο δεξιός οπισθοφύλακας, ερχόμενος από μια εκπληκτική σεζόν με την ομάδα του Ηρακλείου, σύμφωνα με πληροφορίες τα βρήκε σε όλα με τους διοικούντες τον ΟΦΗ και με την συγκατάθεση του Νίκου Παπαδόπουλου οι δύο πλευρές επέκτειναν τη συνεργασία τους.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ομάδας: "Μετά από μια σπουδαία χρονιά, την καλύτερη της καριέρας του, ο Ηρακλειώτης αμυντικός από τους κορυφαίους της φετινής πορείας του ΟΦΗ, παραμένει στις τάξεις της ομάδας.

Ο 24χρονος δεξιός οπισθοφύλακας, είχε συμβόλαιο με τον ΟΦΗ, για ένα ακόμη χρόνο, αλλά συμφώνησε να επεκτείνει τη συνεργασία του με τον ΟΦΗ, με ένα ακόμη, δηλαδή μέχρι το 2020.

Ο Μπολάκης συναντήθηκε με τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Κώστα Καζανάκη και έδωσαν τα χέρια.

«Οφακι για τα επόμενα δυο χρόνια και ο Μανόλης Μπολάκης. Μπράβο Μανωλιό! #ofi1925» αναφέρει στην ανακοίνωση της η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, στην επίσημη σελίδα της στο Facebook, για την επέκταση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, που είναι γέννημα-θρέμμα της ομάδας".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News