ΟΦΗ

«ΠΑΕ και Ερασιτέχνης ΟΦΗ θα αποφασίσουν για Παπαβασιλείου»

Ο Νίκκι Παπαβασιλείου έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στον Ερασιτέχνη ΟΦΗ για την ανάληψη των ακαδημιών ποδοσφαίρου και όπως ανακοινώθηκε η απόφαση θα ληφθεί από κοινού με την ΠΑΕ.

Ο παλαίμαχος άσος της ομάδας και προπονητής έχει συζητήσει αρκετές φορές το τελευταίο διάστημα με τους ανθρώπους του Ερασιτέχνη, αναλύοντας πλήρως το πλάνο για το μοντέλο λειτουργίας.

Η πρόταση του Νίκκι Παπαβασιλείου αφορά στη χρήση του τετάρτου γηπέδου στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, για το οποίο γίνονται ενέργειες να τοποθετηθεί πλαστικός τάπητας, στην χρήση του τρίτου γηπέδου στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, αλλά και του γηπέδου του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, απέναντι από στην περιοχή του Λίντο, για το οποίο υπάρχει πλάνο αξιοποίησης.

Στην σχετική ανακοίνωση διευκρινίζεται ότι η τελική απόφαση μετά από συννενόηση της ΠΑΕ με τον Ερασιτέχνη: «Για την ώρα δεν υπάρχει ακόμη καμία συμφωνία για το θέμα αυτό, ούτε έχει ληφθεί απόφαση. Από τον Ερασιτέχνη ΟΦΗ έγινε γνωστό στο Νίκκι Παπαβασιλείου, ότι οποιαδήποτε απόφαση ληφθεί, θα πρέπει να είναι σύμφωνη και η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, καθώς στη νέα εποχή των υποδομών, θα πρέπει να υπάρχει στενή συνεργασία Ερασιτένη και ΠΑΕ ΟΦΗ 1925. Για το σκοπό αυτό θα γίνει συνάντηση μεταξύ των δυο διοικήσεων, αλλά και του Νίκκι Παπαβασιλείου, προκειμένου να γίνει συζήτηση για το θέμα των ακαδημιών ποδοσφαίρου».

Δανδάλης: «Το βλέπω θετικά»

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Γιάννης Δανδάλης ανέφερε μιλώντας στην επίσημη σελίδα του σωματείου για την πρόταση του Νίκκι Παπαβασιλείου: «Από την πρώτη στιγμή την έχω δει θετικά. Ο Νίκος ξέρει τι σημαίνει ΟΦΗ, αλλά κυρίως είναι ένα άνθρωπος που λείπει από τις ακαδημίες του ΟΦΗ. Έχει σπουδάσει και έχει μελετήσει το αντικείμενο και μπορεί να μεταφέρει στο σωματείο μας αυτή τη δύναμη. Εύχομαι να μπορέσουμε να βγάλουμε δικά μας παιδιά, τα επόμενα χρόνια, κάτι που είναι για μένα μονόδρομος».

Παπαβασιλείου: «Πιστεύω σε αυτό το πρότζεκτ»

Από την πλευρά του ο Νίκκι Παπαβασιλείου ανέφερε: «Είναι τιμή μου που βρέθηκα στο συμβούλιο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ για να καταθέσω την πρόταση μου και να αναλύσω τις σκέψεις μου στο θέμα των ακαδημιών. Από το 2009 που δούλεψα προπονητής στην ομάδα, είχα δώσει το πλάνο μου πάνω σε αυτό. Η θέση μου ήταν πάντα, ότι η ομάδα πρέπει να δώσει μεγάλη βάση στις ακαδημίες για να είναι βιώσιμη. Πιστεύω σε αυτό το πρότζεκτ και έχουμε στόχο να δουλέψουμε επαγγελματικά. Είναι δύσκολο εγχείρημα, αλλά έχω εμπιστοσύνη στη δουλειά μου».

Να τονιστεί ότι στην πρόταση του Νίκκι Παπαβασιλείου, όπως διευκρίνισε ο ίδιος, δεν υπάρχει όπως είχε δημοσιοποιηθεί η διεκδίκηση ποσού από την ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 σε περίπτωση που επιλεγεί κάποιος παίκτης από την ακαδημία για να γίνει επαγγελματίας, στην πρώτη ομάδα. Ποτέ δεν τέθηκε τέτοιο ζήτημα, στην συζήτηση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ με τον παλαίμαχο άσο.

Σχόλια