ΟΦΗ

Φιλανθρωπικό φιλικό για τον ΟΦΗ στη Νεάπολη το Σάββατο

Ο ΟΦΗ για άλλη μια φορά ως οργανισμός είναι κοντά στο συνάνθρωπο και το Σάββατο (19/5) η ομάδα θα συμμετέχει σε αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα στη Νεάπολη.

Εκεί στις το απόγευμα θα αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα και τα έσο θα διατεθούν για τις ανάγκες 22χρονου ποδοσφαιριστή, που μετά από τροχαίο ατύχημα ακολουθεί μια πολυδάπανη διαδικασία αποκατάστασης.

Αναλυτικά η ΠΑΕ αναφέρει στην ανακοίνωση της: «Στο πλευρό ενός 22χρονου ποδοσφαιριστή από τη Νεάπολη, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο και ο ίδιος και η οικογένεια του δίνουν μια πολυέξοδη μάχη για την αποκατάσταση του, θα βρεθεί το Σάββατο (19/5, 5μμ) ο ΟΦΗ, ο οποίος θα συμμετάσχει σε φιλανθρωπικό παιχνίδι για αυτό το σκοπό, με την ομάδα της ΑΕΝ (Αθλητική Ενωση Νεάπολης), το οποίο θα γίνει στο στάδιο «Μελιδονιώτης».

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 πάντα ευαίσθητη σε τέτοιου είδους ζητήματα, αποδέχθηκε με χαρά την πρόσκληση από την ομάδα της Νεάπολης και σε συνδιασμό με το γεγονός ότι δεν υπάρχει επίσημη αγωνιστική υποχρέωση για αυτό το Σαββατοκύριακο (19-20) θα αγωνιστεί για αυτόν τον καλό σκοπό, ενώ θα στηρίξει και οικονομικά αυτήν την πρωτοβουλία.

Εκ μέρους του γραφείου δημοσίων σχέσεων της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, ο Νίκος Ανδριαδάκης, είναι σε καθημερινή επαφή με τους ανθρώπους της Αθλητικής Ενωσης Νεάπολης, για ότι έχει να κάνει με το οργανωτικό μέρος αυτής, της αξιέπαινης πρωτοβουλίας».

Σχόλια