default-image

Ετοιμότητα... επιτήρησης στον ΟΦΗ

Ποδόσφαιρο
Ετοιμότητα... επιτήρησης στον ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά και το διπλό στην Άρτα όλα έχουν πάρει το… δρόμο τους για τον ΟΦΗ σε αγωνιστικό επίπεδο, ενώ αυτή την εβδομάδα η προσοχή είναι στραμμένη στην διαδικασία επιτήρησης. Οι άνθρωποι της ομάδας του Ηρακλείου θα καταθέσουν την Τετάρτη τον σχετικό φάκελο στην αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ.

Πρόκειται για το δεύτερο και τελικό στάδιο, που αφορά ένα ακόμη τρίμηνο λειτουργίας της ΠΑΕ, όπου θα κριθεί σε όλα τα επίπεδα με κυρίαρχο το οικονομικό. Θα πρέπει βέβαια να σημειωθεί, ότι με την άνοδο στην Σούπερ Λίγκα, οι Κρητικοί θα μετέχουν και στη διαδικασία φακέλου για άδεια συμμετοχής, όπως συμβαίνει με τις όλες τις ΠΑΕ της πρώτης τη τάξει κατηγορίας.

Αυτή τη στιγμή όμως όλο το βάρος έχει πέσει στην επιτήρηση και στον ΟΦΗ υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία. Όλο το προηγούμενο διάστημα, τα στελέχη που έχουν επιφορτιστεί αυτή την υπόθεση δούλεψαν μεθοδικά, με στόχο να κατατεθεί εξίσου καλός φάκελος όπως και στο πρώτο στάδιο.

Έτσι, μετά την εξέταση του περιμένουν θετική εισήγηση από τον πρόεδρο της επιτροπής, ενώ σε σύντομο χρόνο αναμένονται και οι τελικές αποφάσεις.

Οι διοικούντες παραμένουν σε εγρήγορση και για όλα τα σημαντικά «μέτωπα», αφού ως τα μέσα Ιουνίου θα κριθούν πολλά πράγματα σε οργανωτικό και όχι μόνο επίπεδο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News