Παπαδόπουλος: «Να πανηγυρίσουμε με τον κόσμο τον τίτλο»

Ποδόσφαιρο
Παπαδόπουλος: «Να πανηγυρίσουμε με τον κόσμο τον τίτλο»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ευχαριστημένος από την μεγάλη προσπάθεια των παικτών του ΟΦΗ και την ανατροπή κόντρα στην ΑΕ Καραϊσκάκης ήταν ο Νίκος Παπαδόπουλος.

Ο έμπειρος προπονητής τόνισε ότι περιμένει ένα γεμάτο γήπεδο γι φιέστα τίτλου κόντρα στην Σπάρτη στις 27 Μαΐου.

Αναλυτικά υπογράμμισε: «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την μεγάλη προσπάθεια που έκαναν να γυρίσουν το παιχνίδι. Η ομάδα έχει βαριά φανέλα, καρδιά και μέταλλο. Τα παιδιά χρειάζονται τη βοήθεια του κόσμου σε αυτό το παιχνίδι. Την έχουν ανάγκη. Για πολλούς και διάφορους λόγους. Αυτό το μήνυμα θέλω να στείλω στον κόσμο της ομάδας. Να έρθει και να χειροκροτήσει αυτά τα παιδιά στις 27 Μαΐου στο τελευταίο παιχνίδι με τη Σπάρτη».

Εκπροσωπώντας τους ποδοσφαιριστές, ο Ανέστης Νάστος ανέφερε: «Θελαμε εκτός από την άνοδο και την πρωτιά. Θέλουμε στις 27 του μήνα τον κόσμο μαζί μας, για να πανηγυρίσουμε, όλοι μαζί. Δεν μπορώ να περιγράψω αυτήν την προσπάθεια που έχουμε κάνει, αυτά τα παιδιά αυτό το τιμ. Μας αρέσουν τα δύσκολα. Είχαμε μια δύσκολη εβδομάδα. Παρότι βρεθήκαμε να χάνουμε, το γυρίσαμε και  πήραμε τους  τρείς βαθμούς».

Από την πλευρά του ο προπονητής των γηπεδούχων, Σάκης Παπαβασιλείου είχε παράπονα από τη διαιτησία: «Είμαι από τους προπονητές που εδώ και τρία χρόνια δεν στέκομαι καθόλου στην διαιτησία, γιατί πιστεύω ότι είναι συνεργάτες μας, αλλά λυπάμαι, είδαμε μια προκλητική διαιτησία. Είδαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο και από τις δύο ομάδες, αλλά οι διαιτητές έκαναν ανεπανόρθωτα λάθη που δεν ήξερα και εγώ από τον πάγκο τι δίνει. Ο ΟΦΗ είναι μεγάλη ομάδα και δεν χρειάζεται τη βοήθεια της διαιτησίας».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News