«Αγκαλιάζει» το πρωτάθλημα στην Άρτα

ΟΦΗ
«Αγκαλιάζει» το πρωτάθλημα στην Άρτα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Να κάνει το πιο σημαντικό βήμα για τον μοναδικό πλέον στόχο που έχει απομείνει, αυτόν της κατάληψης της πρώτης θέσης στο πρωτάθλημα της Football League, θέλει ο ΟΦΗ, ο οποίος αντιμετωπίζει στην Άρτα την ΑΕ Καραϊσκάκης σήμερα στις 15:30.

Η κατάκτηση του πρωταθλήματος είναι ο στόχος που έχει απομείνει για να ολοκληρωθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αυτή η επιτυχημένη χρονιά, με την ομάδα του Ηρακλείου να στρέφει το βλέμμα της στη δύσκολη εκτός έδρας αποστολή στην Άρτα και ενδεχόμενη κατάκτηση των τριών βαθμών θα κλειδώσει ουσιαστικά τον τίτλο, καθώς θα απομένει το εντός έδρας παιχνίδι με την Σπάρτη την τελευταία αγωνιστική. 

Στο αγωνιστικό κομμάτι η ομάδα του Ηρακλείου ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία της για την αναμέτρηση με την ομάδα της Άρτας και ο Νίκος Παπαδόπουλος θα ανακοινώσει την αποστολή που θα αναχωρήσει με στόχο να φέρει ακόμα τρεις πολύτιμους βαθμούς.

Προβλήματα τελευταίας στιγμής δεν υπάρχουν για τον τεχνικό του ΟΦΗ και πέρα από τον Κοιλιάρα, ο οποίος δεν πρόλαβε και τους ήδη γνωστούς Μονιάκη, Δερμιτζάκη και Οικονόμου, ο Νίκος Παπαδόπουλος αναμένεται να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.

Στην αποστολή ο τεχνικός του ΟΦΗ, επέλεξε τους  Στρέζο, Γιαγκιόζη, Φαζό, Κομεσίδη, Μπολάκη, Ποτουρίδη, Βαφέα, Αργυρόπουλο, Νάστο, Παπαστεριανό, Πουρτουλίδη, Μαχαίρα, Κοέλιο, Περογαμβράκη, Μάνο,Λεάλ, Κουτσιανικούλη, Ντίνα, Βουό.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Δερμιτζάκης, Παναγιώτου, Οικονόμου, Κοιλιάρας, Μονιάκης,Πλευράκης, Κοντογιάννης, Παπατόλιος, Τοπούζης, Νοικοκυράκης.

Εργοτέλης – Πανσερραϊκός 0-3

Σήμερα 15:00

ΑΟΧ Κισσαμικός – Απόλλων Πόντου

Αύριο 15:30

Καραϊσκάκης – ΟΦΗ

Αύριο 17:00

Τρίκαλα – Αιγινιακός

Απόλλων Λάρισας – Παναιγιάλειος

Καλλιθέα – Αναγέννηση Καρδίτσας (ΕΡΤ Web)

Παναχαϊκή – Σπάρτη (ΕΡΤ3)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News