Βραχνάς για τον ΟΦΗ το οικονομικό, αναζητείται λύση...

Ποδόσφαιρο
Βραχνάς για τον ΟΦΗ το οικονομικό, αναζητείται λύση...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι πληρωμές των ποδοσφαιριστών από το σημερινό ρόστερ, με κάποιο έναντι ποσό για τις οφειλές που υπάρχουν, είναι το τελευταίο διήμερο η νούμερο ένα προτεραιότητα. Αυτό ήταν το αντικείμενο συζήτησης ανάμεσα στο ποδοσφαιρικό τμήμα και τον πρόεδρο, Γιώργο Αλετρά, προχθές Τετάρτη, ενώ και χθες έγιναν διαδοχικές συσκέψεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, χθες συγκεντρώθηκε ένα ποσό και σήμερα αναμένεται εκ νέου η εισροή χρημάτων στα ταμεία, ώστε εντός της ημέρες να γίνουν πληρωμές προς τους παίκτες. Από την πλευρά τους οι τελευταίοι βρίσκονται στην αναμονή για αυτή ακριβώς τη δέσμευση που υπήρξε από την πλευρά της διοίκησης. Αυτό αναμένεται να εκτονώσει την κατάσταση, αφού ζητούμενο είναι να επανέλθει η κανονική ροή των πραγμάτων ενόψει των τελευταίων αγωνιστικών του πρωταθλήματος.

Αυτές οι συζητήσεις μονοπώλησαν το ενδιαφέρον και χθες, με τη διοίκηση του ΟΦΗ να κάνει αγώνα δρόμου για τα επιθυμητά αποτελέσματα. Έτσι, σήμερα αναμένονται εκτός απρόοπτου οι... πράξεις, προκειμένου να “κλείσει” προς το παρόν ένα βασικό μέτωπο.

Άλλωστε, δεν είναι το μοναδικό που απασχολεί, αφού μέσα στο Μάιο κρίνεται και το δεύτερο στάδιο αδειοδότησης. Στα μέσα της επόμενης εβδομάδας θα κατατεθούν τα απαραίτητα στοιχεία και στην ομάδα του Ηρακλείου συμπληρώνουν τους φακέλους, που αφορούν το επόμενο τρίμηνο επιτήρησης. Την ίδια ώρα, υπάρχουν και οι βασικοί άξονες της επόμενης χρονιάς, που πλέον απασχολούν σε μόνιμη βάση το Διοικητικό Συμβούλιο. Για το τηλεοπτικό συμβόλαιο οι οριστικές εξελίξεις (τυπικά τουλάχιστον) αναμένονται μετά το τέλος του πρωταθλήματος, ενώ, από την άλλη, μέρα με τη μέρα καταρτίζεται το πλάνο για το χορηγικό πρόγραμμα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News