Σε ρυθμούς Άρτας ο ΟΦΗ

Ποδόσφαιρο
Σε ρυθμούς Άρτας ο ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ είχαν την ευκαιρία να πάρουν σημαντικές ανάσες με το διήμερο ρεπό που τους έδωσε ο Νίκος Παπαδόπουλος μετά το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Λάρισας. Από σήμερα επιστρέφουν στη δράση, καθώς ξεκινά η προετοιμασία για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Α.Ε. Καραϊσκάκης, που είναι προγραμματισμένο για την ερχόμενη Κυριακή.

Οι Κρητικοί θέλουν να κάνουν στην Άρτα το επόμενο βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Με δεδομένο ότι ακολουθεί ένα 6ποντο χωρίς... κόπο από τα παιχνίδια με Αχαρναϊκό και Βέροια, το προσεχές ματς είναι το πιο καθοριστικό.

Στις τάξεις του ΟΦΗ η παραμονή στο... ρετιρέ της βαθμολογίας είναι ένα έξτρα κίνητρο, κάτι που φάνηκε και στην προηγούμενη αναμέτρηση με τους Θεσσαλούς. Στο δεύτερο ημίχρονο γύρισαν το... διακόπτη και άφησαν πίσω το μέτριο πρώτο 45λεπτο, κάτι που δείχνει θέληση για τον προαναφερόμενο στόχο.

Από ’κει και πέρα, το ευχάριστο για τον Νίκο Παπαδόπουλο είναι ότι, με εξαίρεση τους μακροχρόνια τραυματίες, δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα. Στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Λάρισας, οι Μάνος, Κουτσιανικούλης, Κομεσίδης και Μπολάκης συμπλήρωσαν κάρτες και θα εκτίσουν την ποινή τους στα παιχνίδια με Βέροια και Αχαρναϊκό. Έτσι, οι παραπάνω παίκτες θα “καθαρίσουν” με τις ποινές ακριβώς στην... εκπνοή της φετινής σεζόν.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News