Καταιγιστικός ο ΟΦΗ, 4-0 τον Απόλλων Λάρισας

Ποδόσφαιρο
Καταιγιστικός ο ΟΦΗ, 4-0 τον Απόλλων Λάρισας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καταιγιστικός ήταν ο ΟΦΗ στο σημερινό παιχνίδι με τον Απόλλωνα Λάρισας στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» επικρατώντας 4-0 και διατηρώντας την 1η θέση στο βαθμολογικό πίνακα.

Η ομάδα του Ηρακλείου, έχοντας ήδη εξασφαλίσει την επιστροφή της στη Σούπερ Λίγκα και μετά την ανακοίνωση της ανανέωσης της συνεργασίας με το Νίκο Παπαδόπουλο, παρουσιάστηκε ιδιαίτερα ορεξάτη στο σημερινό ματς και δεν είχε κανένα πρόβλημα απέναντι στον Απόλλωνα.

 Η ομάδα του Ηρακλείου πάτησε το... γκάζι στην επανάληψη και έφτασε άνετα στη νίκη, με τους Βουό και Μάνο να πετυχαίνουν από δύο γκολ.

Το πρώτο 45λεπτο ήταν μέτριο, όμως στο δεύτερο η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου ανέβασε πολύ την απόδοση της και πέρα από τα γκολ είχε κι άλλες ευκαιρίες.

Ντεμπούτο για τον 17χρονο επιθετικό, Βαγγέλη Νοικοκυράκη που αγωνίστηκε για περίπου 20 λεπτά.

Αναλυτικά η εξέλιξη του παιχνιδιού:

1' Ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους, από την κάθετη πάσα του Μαυρία, ο Λίταινας είναι μόνος απέναντι από τον Στρέζο που θα αποκρούσει σωτήρια.

3' Χαμένη ευκαιρία για τον ΟΦΗ να ανοίξει το σκορ, όταν ο Μάνος έδωσε για τον Κουτσιανικούλη μέσα στην περιοχή, όμως ο δεύτερης καθυστέρησε για το τελικό σουτ και η μπάλα κόντραρε στα σώματα των αμυντικών.

20' Καλή ανάπτυξη από τους Θεσσαλούς, ο Ποτουρίδης τελευταία στιγμή στο ύψος του πέναλτι θα βάλει την κόντρα στον Λίταινα που ήταν έτοιμος να σκοράρει.

21' ΔΟΚΑΡΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΗ: Κάθετη πάσα του Ντίνα για τον Κουτσιανικούλη, θα πλασάρει μέσα από την περιοχή, όμως η μπάλα θα σταματήσει στο οριζόντιο δοκάρι.

31' Σουτ του Μάνου από τα όρια της περιοχής, η μπάλα θα περάσει άουτ.

47' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΗ 1-0: Σέντρα του Κοέλιο από δεξιά, ο Βουό με κεφαλιά από τη μικρή περιοχή πετυχαίνει νωρίς στην επανάληψη το 1-0.

50' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΗ 2-0: Ο Κουτσιανικούλης σεντράρει αυτή τη φορά από την δεξιά πτέρυγα, κεφαλιά του Μάνου στο πρώτο δοκάρι και 2-0.

52' Ο Παπαστεριανός υψώνει τη μπάλα για τον Μάνο, όμως το ανάποδο "ψαλίδι" που επιχείρησε καταλήγει στα χέρια του Λαμπίρη.

53' Σουτ του Ιβανίδη μέσα από την περιοχή, αποκρούει στη δεξιά του γωνία ο Στρέζος.

54' Σέντρα του Κουτσιανικούλη από αριστερά, η κεφαλιά του Βουό από τη μικρή περιοχή καταλήγει στην αγκαλιά του αντίπαλου γκολκίπερ.

64' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΗ 3-0: Ο Κουτσιανικούλης από αριστερά με ωραία σέντρα "σερβίρει" για τον Βουό και αυτός με "καρφωτή" κεφαλιά κάνει το 3-0.

71' Δεύτερη αλλαγή για τον ΟΦΗ, επαγγελματικό ντεμπούτο για τον 17χρονο επιθετικό Βαγγέλη Νοικοκυράκη που θα πάρει τη θέση του Κουτσιανικούλη. Κίτρινη κάρτα για τον έμπειρο μεσοεπιθετικό λίγο πριν την αλλαγή.

78' Τρίτη αλλαγή για τους γηπεδούχους ο Κοντογιάννης αντί του Παπαστεριανού.

79' Διαγώνιο σουτ του Μάνου με πολύ δύναμη, αποκρούει στη γωνιά του ο Λαμπίρης.

81' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΗ 4-0: Ο Αργυρόπουλος δίνει για τον Μάνο και αυτός με εντυπωσιακό ψηλοκρεμαστό πλασέ στην κίνηση ανεβάζει το δείκτη του σκορ στο 4-0.

83' "Κλείνουν" τις αλλαγές τους οι Θεσσαλοί, ο Χαραλαμπόπουλος στη θέση του Σκούπρα.

84' Νέα προσπάθεια από τον Μάνο, ο Λαμπίρης αποκρούει σε κόρνερ.

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Αργυρόπουλος, Κομεσίδης, Ποτουρίδης, Μπολάκης, Μαχαίρας, Παπαστεριανός (78' Κοντογιάννης), Ντίνας (46' Κοέλιο), Μάνος, Κουτσιανικούλης (71' Νοικοκυράκης), Βουό.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Νίκος Θεοδοσιάδης): Λαμπίρης, Σκούμπρα (84' Χαραλαμπόπουλος), Ανδρέου, Παπαζαχαρίας, Δημόλιος, Ιβανίδης, Μαυρίας (57' Καμπέρης), Λίταινας, Γαρυφαλλόπουλος (57' Κανούλας), Σουλίδης, Τσιλούλης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News