ΟΦΗ-Απόλλων Λάρισας Live

Ποδόσφαιρο
ΟΦΗ-Απόλλων Λάρισας Live

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με το κίνητρο για την κατάκτηση του τίτλου, ο ΟΦΗ υποδέχεται τον Απόλλων Λάρισας για την 30η αγωνιστική της Football League. Μέσα σε ένα 5λεπτο στην επανάληψη οι Κρητικοί φτάνουν στο 2-0 με σκόρερ τους Βουό και Μάνο. Ο Βουό με νέα κεφαλιά θα κάνει το 3-0. Σκοράρει και ο Μάνος ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ στο 4-0. Τέλος του αγώνα άνετο "τρίποντο" για την ομάδα του Ηρακλείου.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος, που συμφώνησε προφορικά σήμερα το πρωί με τους διοικούντες για την ανανέωση της συνεργασίας, δεν προχώρησε σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα.

Έντονο χειροκρότημα από τον φίλαθλο κόσμο, όταν ανακοινώθηκε από τα μεγάφωνα του γηπέδου ότι ο έμπειρος τεχνικός θα καθοδηγεί τον ΟΦΗ και στην Σούπερ Λίγκα.

Παρακολουθείστε την εξέλιξη του αγώνα από το neakriti.gr

1' Ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους, από την κάθετη πάσα του Μαυρία, ο Λίταινας είναι μόνος απέναντι από τον Στρέζο που θα αποκρούσει σωτήρια.

3' Χαμένη ευκαιρία για τον ΟΦΗ να ανοίξει το σκορ, όταν ο Μάνος έδωσε για τον Κουτσιανικούλη μέσα στην περιοχή, όμως ο δεύτερης καθυστέρησε για το τελικό σουτ και η μπάλα κόντραρε στα σώματα των αμυντικών.

12' Κίτρινη κάρτα στον Κομεσίδης, που σταμάτησε με φάουλ τον Τσιλούλη σε γρήγορη αντεπίθεση.

20' Καλή ανάπτυξη από τους Θεσσαλούς, ο Ποτουρίδης τελευταία στιγμή στο ύψος του πέναλτι θα βάλει την κόντρα στον Λίταινα που ήταν έτοιμος να σκοράρει.

21' ΔΟΚΑΡΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΗ: Κάθετη πάσα του Ντίνα για τον Κουτσιανικούλη, θα πλασάρει μέσα από την περιοχή, όμως η μπάλα θα σταματήσει στο οριζόντιο δοκάρι.

31' Σουτ του Μάνου από τα όρια της περιοχής, η μπάλα θα περάσει άουτ.

34' Κίτρινη κάρτα στον Παπαστεριανό για διαμαρτυρία.

Τέλος πρώτου ημιχρόνου στο 0-0, με το παιχνίδι να είναι μέτριο και τον ΟΦΗ μακριά από τον καλό του εαυτό.

46' Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο με αλλαγή για τους γηπεδούχους, καθώς ο Κοέλιο παίρνει τη θέση του Ντίνα.

47' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΗ 1-0: Σέντρα του Κοέλιο από δεξιά, ο Βουό με κεφαλιά από τη μικρή περιοχή πετυχαίνει νωρίς στην επανάληψη το 1-0.

50' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΗ 2-0: Ο Κουτσιανικούλης σεντράρει αυτή τη φορά από την δεξιά πτέρυγα, κεφαλιά του Μάνου στο πρώτο δοοκάρι και 2-0.

52' Ο Παπαστεριανός υψώνει τη μπάλα για τον Μάνο, όμως το ανάποδο "ψαλίδι" που επιχείρησε καταλήγει στα χέρια του Λαμπίρη.

53' Σουτ του Ιβανίδη μέσα από την περιοχή, αποκρούει στη δεξιά του γωνία ο Στρέζος.

54' Σέντρα του Κουτσιανικούλη από αριστερά, η κεφαλιά του Βουό από τη μικρή περιοχή καταλήγει στην αγκαλιά του αντίπαλου γκολκίπερ.

57' Διπλή αλλαγή για τον Απόλλων Λάρισας, οι Κανούλας και Καμπέρης στο ματς στη θέση των Γαρυφαλλόπουλου και Μαυρία.

64' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΗ 3-0: Ο Κουτσιανικούλης από αριστερά με ωραία σέντρα "σερβίρει" για τον Βουό και αυτός με "καρφωτή" κεφαλιά κάνει το 3-0.

71' Δεύτερη αλλαγή για τον ΟΦΗ, επαγγελματικό ντεμπούτο για τον 17χρονο επιθετικό Βαγγέλη Νοικοκυράκη που θα πάρει τη θέση του Κουτσιανικούλη. Κίτρινη κάρτα για τον έμπειρο μεσοεπιθετικό λίγο πριν την αλλαγή.

78' Τρίτη αλλαγή για τους γηπεδούχους ο Κοντογιάννης αντί του Παπαστεριανού.

79' Διαγώνιο σουτ του Μάνου με πολύ δύναμη, αποκρούει στη γωνιά του ο Λαμπίρης.

81' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΗ 4-0: Ο Αργυρόπουλος δίνει για τον Μάνο και αυτός με εντυπωσιακό ψηλοκρεμαστό πλασέ στην κίνηση ανεβάζει το δείκτη του σκορ στο 4-0.

83' "Κλείνουν" τις αλλαγές τους οι Θεσσαλοί, ο Χαραλαμπόπουλος στη θέση του Σκούπρα.

84' Νέα προσπάθεια από τον Μάνο, ο Λαμπίρης αποκρούει σε κόρνερ.

88' Κίτρινη κάρτα στον Μάνο.

Τελευταίο σφύριγμα από τον διαιτητή Δραγάτη, νίκη 4-0 για τον ΟΦΗ.

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Αργυρόπουλος, Κομεσίδης, Ποτουρίδης, Μπολάκης, Μαχαίρας, Παπαστεριανός (78' Κοντογιάννης), Ντίνας (46' Κοέλιο), Μάνος, Κουτσιανικούλης (71' Νοικοκυράκης), Βουό.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Νίκος Θεοδοσιάδης): Λαμπίρης, Σκούμπρα (84' Χαραλαμπόπουλος), Ανδρέου, Παπαζαχαρίας, Δημόλιος, Ιβανίδης, Μαυρίας (57' Καμπέρης), Λίταινας, Γαρυφαλλόπουλος (57' Κανούλας), Σουλίδης, Τσιλούλης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News