ΟΦΗ

«Στόχος να κλείσει άμεσα η ανανέωση του Παπαδόπουλου»

Οι συζητήσεις της διοίκησης του ΟΦΗ με τον Νίκο Παπαδόπουλο, προκειμένου να ανανεώσουν τη συνεργασία τους βρίσκεται σε αρκετά καλό δρόμο, όπως ανακοίνωσε και επίσημα η ΠΑΕ, με τις δύο πλευρές να έχουν εκφράσει την κοινή επιθυμία τους να συνεχίσουν και τη νέα χρονιά μαζί, έπειτα από τις συναντήσεις που έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα.

Το θέμα του έμπειρου τεχνικού συζητήθηκε στο Διοικητικό Συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε στο ΒΑΚ, και όλοι στην ομάδα δείχνουν διατεθειμένοι να κλείσει άμεσα και θετικά το θέμα του ίδιου.

Παράλληλα τα μέλη της ΠΑΕ ασχολήθηκαν με τον προγραμματισμό της νέας αγωνιστικής περιόδου και το οικονομικό κυριάρχησε στις συζητήσεις του Δ.Σ., όπως και ο καθορισμός του μπάτζετ της νέας περιόδου, που θα βρει τον ΟΦΗ στη Σούπερ Λίγκα, τα οποία μπαίνουν σε περίοπτη θέση στην ατζέντα των ιθυνόντων της ομάδας. Μάλιστα το μπάτζετ σε τρεις άξονες που έχουν να κάνουν με το τηλεοπτικό συμβόλαιο, το χορηγικό πρόγραμμα και τα εισιτήρια διαρκείας.

Την ίδια στιγμή να σημειωθεί πως η εισροή εσόδων παραμένει το κύριο μέλημα της σημερινής διοίκησης και η προσπάθεια για την εξεύρεση άμεσων πόρων για να καλυφθούν οι ανάγκες της ομάδας συνεχίζεται.

 

Σχόλια